11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CSU Craiova nu va juca în Liga Europa

Fotbal / CSU Craiova nu va juca în Liga Europa

Hergheligiu (la minge) a bifat „dubla” în meciul cu Petrolul (foto: Alexandru Vîrtosu)
Hergheligiu (la minge) a bifat „dubla” în meciul cu Petrolul (foto: Alexandru Vîrtosu)

Formația CS Universitatea Craiova a învins, scor 2-0, în partida disputată duminică, pe stadionul „Extensiv”, în fața echipei Petrolul Ploiești, în etapa a 14-a, ultima din play-out-ul Ligii I.

Alb-albaștrii au deschis scorul în minutul 4, Măzărache a pătruns în careu pe partea stângă și i-a pasat în centru lui Hergheligiu, care nu a greșit ținta de la zece metri (‘4, 1-0).

Craiova și-a majorat avantajul în minutul 36, tot prin Hergheligiu, care a reluat din fața porții o centrare venită de pe stânga a lui Vătăjelu (’36, 2-0).

CSU Craiova: L. Popescu – R. Petre, Popov, Iliev, Vătăjelu – Mateiu, Zlatinski, Surugiu (’76, Manea) – Băluță, Măzărache, Hergheligiu (’84, Hodea). Antrenori: Daniel Mogoșanu, Victor Naicu.

Petrolul Ploiești: I. Popescu – Al. David, Benga, Alecsandru, Beța – Bucșa, Pacar (’80, Lambru), Astafei, Markos (’41, Mareș) – Guerriero – Paollucci (’58, Costache). Antrenor: Jerry Gane.

Cartonașe galbene: Iliev ’30, Măzărache ’38, Hergheligiu ’72 / Al. David ’56, Beța ’65.

Au arbitrat: Horațiu Fesnic – Andrei Constantinescu, Bogdan Velicu – Lucian Rusandu, Marian Balaci; Vlad Bârleanu.

Observatori: Laszlo Sajtos, Romulus Chihaia.

În urma rezultatelor înregistrate în ultima rundă, CS Universitatea Craiova a încheiat sezonul competițional 2015/2016 pe locul opt și nu va evolua în Liga Europa. Pe poziția a șaptea se regăsește CSMS Iași grație rezultatelor directe înregistrate cu gruparea din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS