22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIzvoranu îi vrea eroi la Cluj pe Iliev și Hergheligiu

Izvoranu îi vrea eroi la Cluj pe Iliev și Hergheligiu

Silviu Izvoranu (stânga) a fost trup și suflet pentru CSU Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Silviu Izvoranu (stânga) a fost trup și suflet pentru CSU Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova întâlnește astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, pe CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 13-a din play-out-ul Ligii I. Silviu Izvoranu, jucător care și-a reziliat luna trecută contractul cu gruparea din Bănie, este convins că foștii săi colegi vor reuși să câștige meciul din Gruia și să încheie play-out-ul pe prima poziție, și astfel să evolueze în Liga Europa, în detrimentul Iașiului.
„Este un meci decisiv pentru primul loc în play-out și pentru Liga Europa. Și ce dacă joacă Iașiul cu Botoșani mai devreme și vom ști rezultatul din timp, Craiova trebuie să învingă pe CFR și eu am mare încredere în băieți că vor câștiga la Cluj! Și în ultimul meci au jucat foarte bine, sunt pe val, și doresc să câștige, că am fost trei ani acolo. Chiar dacă am plecat, nu pot să uit ce vremuri frumoase am trăit la Craiova. Au o șansă mare de a prinde Liga Europa și e păcat să nu profite de ea, mai ales că o așteaptă de atâta timp. S-a investit mult la Craiova și merită să joace în cupele europene. Clujul este, într-adevăr, o echipă bună, a câștigat și Cupa României, are jucători de valoare, mulți străini, joacă acasă, în fața propriilor spectatori, dar eu merg pe o victorie a Craiovei“, a declarat Silviu Izvoranu, pentru GdS. „Având în vedere ultimele meciuri, eu zic că echipa merită să joace în Liga Europa. Dacă ar mai veni trei-patru jucători de valoare, titulari indiscutabili, ar face față cu brio în cupele europene. Altfel e greu, pentru că banca e destul de subțire, e formată din juniori și e greu să răzbești cu ei, mai ales că mai vin și accidentările pe parcurs“, a completat fundașul de 33 de ani.

„Trăiesc la intensitate meciurile“

Izvoranu și-a amintit și de meciul cu Botoșani, în care a intrat pe teren de bucurie și l-a felicitat pe Hergheligiu pentru reușita care avea să decidă partida. A punctat că își dorește ca Hergheligiu și Iliev să reușească să marcheze și la Cluj, după ce au făcut-o în runda trecută, contra Iașiului.
„Trăiesc la intensitate meciurile, mai ales când nu sunt pe teren. Mă manifest, iar atunci am fost luat de val de am intrat pe gazon la acel gol. La Cluj aș vrea să marcheze Iliev și Hergheligiu, cum s-a întâmplat cu Iașiul. Îmi doresc mult să înscrie Vali, pentru că este un tip sufletist și își dorește să joace bine mereu. Și pentru Herghe la fel, a jucat foarte puțin, nu i s-au dat prea multe șanse, dar când a beneficiat de încredere a profitat. Măcar unul dintre ei să marcheze și aș fi mulțumit“, a afirmat Silviu Izvoranu.

„Îmi pare rău că nu am rămas până la sfârșit“

Silviu Izvoranu a vorbit și despre „divorțul“ de CS Universitatea Craiova, club care i-a rămas în suflet.
„Îmi pare rău că nu am rămas până la sfârșit, dar asta e viața în fotbal. Au fost niște discuții… Nu cred că am mai fost dorit și nu avea rost să mai continui. Am rămas, în schimb, cu sufletul alături de băieți și le urez multă baftă, succes. Am avut și ghinion, am suferit operația aia cu rinichii și alte accidentări mai mici. De asta am preferat să opresc contractul decât să rămân la Craiova și să mă cert, să plec cu scandal. Eu zic că am plecat cu capul sus și Craiova a rămas în inima mea. Am stat trei ani acolo, și cu bune, și cu rele. La Universitatea am stat cel mai mult. Pe unde am fost, am stat cam un an și jumătate, doi. În Ucraina am fost ceva mai mult, doi ani și jumătate, dar la Universitatea am stat trei ani. Deocamdată sunt acasă, mă antrenez și aștept să vină vreo ofertă. Aș vrea să joc și în afara țării, dar dacă nu ai noroc și un impresar bun nu poți să ajungi în Europa. Vreau să joc, asta e tot ce știu“, a subliniat Silviu Izvoranu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS