16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDaniela Bărzoi, medaliată cu argint la Campionatul Național

Daniela Bărzoi, medaliată cu argint la Campionatul Național

Medaliati Cupa Bistrita 2016 net

Jucătoarea craioveană de tenis de masă Daniela Bărzoi (foto) a obținut recent o nouă medalie. De data aceasta, sportiva de la CSS Craiova a cucerit medalia de argint în proba de dublu mixt din cadrul Campionatului Național individual rezervat juniorilor 1, găzduit de orașul Buzău. Jucătoarea antrenată de Cătălin Georgescu a făcut pereche cu Florin Spelbuș de la clubul Pristavu Câmpulung. „Nu mai jucasem împreună cu Spelbuș, iar primul meci a fost puțin mai dificil, dar pe parcurs am reușit să ne mobilizăm. În semifinale i-am învins pe favoriții 2 ai competiției, Cristian Chiriță și Mihaela Plaeașu. Ne-am impus cu 3-2 după ce ei au condus cu 2-0. În finală am fost învinși cu 3-0 de perechea Cristian Pletea/Adina Diaconu, cu scorul de 3-0“, a povestit ieri Daniela Bărzoi, pentru GdS.
Aceasta a participat și în celelalte două probe, individual și dublu feminin, alături de colega de club Oana Anghelescu, dar nu a urcat pe podium. „La dublu feminin am fost favoritele 4 și speram la medalie. Am picat cu două fete mai mici ca noi, dar nu am fost în formă și nu am jucat la capacitate maximă. Din păcate, ne-a scăpat medalia printre degete, după ce am pierdut cu scorul de 3-1 meciul din sferturile de finală. La individual știam ca va fi greu, deoarece am întâlnit-o pe Andreea Dragoman, cea care a și câștigat concursul. A fost un meci interesant, cu schimburi frumoase de mingi, ea impunându-se clar cu scorul de 4-1 . Am dat tot ce am putut în acel meci, iar antrenorul meu a văzut asta și este mulțumit de evoluția mea pe parcursul acestei competiții“, a completat Daniela Bărzoi.

La individual au mai participat alți șase sportivi de la CSS Craiova, dar care nu au reușit să urce pe podium: Oana Anghelescu, Andreea Puiu, Alina Iancu, Luiza Popescu, Cristian Bogdan și Andrei Cioc. Fetele sunt antrenate de Cătălin Georgescu, iar băieții de Olimpiu Oproiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS