13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-a auzit fluierul final în Interliga Națională

S-a auzit fluierul final în Interliga Națională

Marian Calafeteanu, Nae Ungureanu, Gheorghiţă Geolgău şi Silviu Bogdan au acordat micuţilor diplome şi medalii pentru participarea la Interliga Naţională (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Marian Calafeteanu, Nae Ungureanu, Gheorghiţă Geolgău şi Silviu Bogdan au acordat micuţilor diplome şi medalii pentru participarea la Interliga Naţională (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Stadionul „Electroputere“ din Valea Roșie a găzduit duminică etapa a 22-a, ultima din cadrul Interligii Naționale, proiect inițiat de FRF și pus în practică de AJF-urile din țară. Competiția, care s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între șapte și zece ani, a avut ca principal scop mișcarea și descoperirea sportului rege, astfel că nu s-a ținut cont de puncte sau goluri marcate și nu s-au întocmit clasamente. Așa se face că, imediat după ultimul fluier, toți copii echipelor participante din Doljul, respectiv CSJ Știința U Craiova, CS Universitatea Craiova, Academia „Gică Popescu“, Oltenia Junior, Șoimii Știința, CSS Craiova, Dinamyk Craiova, Pro Junior, FEFS Craiova, Real Craiova și Luceafărul Severin (invitată) au primit diplome de merit și medalii pentru participare. Acestea au fost înmânate de doi dintre foștii componenți ai Craiovei Maxima, Gheorghiță Geolgău și Nae Ungureanu, de mai tânărul fost fotbalist al Universității și Electroputere, Marian Calafeteanu, respectiv reprezentanții AJF Dolj, în frunte cu președintele Silviu Bogdan.
A urmat o amplă sesiune foto și multe promisiuni din partea copiilor că nu vor ieși din cuvântul antrenorilor și al părinților, mulți punctând că se vor antrena din greu ca să ajungă mari fotbaliști.
„Sunt ferm convins că acum îmbrățișăm mulți dintre fotbaliștii de mâine ai Craiovei. Este îmbucurător faptul că avem atâția copii dornici să practice fotbalul, că pasiunea lor este susținută de părinți și că antrenorii sunt dispuși să piardă foarte multe ore pe teren ca să-i vadă crescând atât valoric, cât și fizic sănătoși pe acești puști“, a declarat Gheorghiță Geolgău, pentru GdS.
„Acest proiect al FRF a avut un real succes. A fost ediția-pilot, iar din sezonul următor ne așteptăm ca lucrurile să evolueze în bine și mai mult. Acești copii au descoperit mișcarea și fotbalul și fiecare etapă desfășurată le-a adus bucuria pe chipuri, iar asta ne-a făcut fericiți și pe noi, cei implicați direct în fenomen, dar și pe părinți“, a subliniat președintele AJF Dolj, Silviu Bogdan, pentru GdS.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0065

_DSC0066

_DSC0073

_DSC0075

_DSC0079

_DSC0082

_DSC0087

_DSC0093

_DSC0096

_DSC0098

_DSC0100

_DSC0103

_DSC0093

_DSC0109

_DSC0135

_DSC0139

_DSC0142

_DSC0143

_DSC0149

_DSC0186

_DSC0189

_DSC0191

_DSC0193

_DSC0195

_DSC0196

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS