10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFelix Grigore: Am trăit intens acest meci

Felix Grigore: Am trăit intens acest meci

_DSC0202

Managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore (foto, dreapta), a fost bucuros după victoria obţinută contra echipei CSMS Iaşi, mărturisind că a trăit intens acest meci.
„Am câştigat un meci foarte important. Am avut o dorinţă mare, atât cei care au fost pe teren, cât şi noi, conducerea şi suporterii care au fost în tribune. Este adevărat, campionatul nu s-a încheiat în acest moment, doar am depăşit Iaşiul în clasament, dar, din fericire, noi, pe acest final de campionat, depindem numai de noi şi nu de jocurile rezultatelor. Am trăit acest meci cu pulsul la nivel maxim, dar se pare că asta este Universitatea Craiova. Toată lumea ştie că din momentul în care am renăscut toate lucrurile le-am realizat decât cu foarte multă muncă“, a afirmat conducătorul grupării alb-albastre.
Felix Grigore a vorbit şi despre statutul staff-ului tehnic actual, negând interesul pentru Edi Iordănescu, antrenorul clubului Pandurii: „Eu am o relaţie oarecum bună cu Edi Iordănescu, este un antrenor pe care îl apreciez, dar în acest moment Universitatea Craiova are un antrenor bun, care se bate cu şanse mari la un loc de cupă europeană. Nu puteam vorbi despre altcineva în acest moment“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS