15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie importantă pentru Elitele U17 de la CS Universitatea

Victorie importantă pentru Elitele U17 de la CS Universitatea

Craiovenii (în galben) au obținut o victorie concludentă cu U Cluj (foto: Facebook CS Universitatea Craiova)
Craiovenii (în galben) au obținut o victorie concludentă cu U Cluj (foto: Facebook CS Universitatea Craiova)

Elitele U 17 de la CS Universitatea Craiova sunt la o victorie distanță de calificarea în semifinalele Campionatului Național Liga Elitelor U17, după ce duminică s-au impus, cu scorul de 5-1, în meciul de pe teren propriu cu U Cluj, formație cu care se află în luptă directă pentru primele două poziţii în clasament.
Golurile formației oltene au fost marcate de Gunie (minutul 15), Sima (27), Cârlig (35), Gârbiță (53) și Dinu (82), iar pentru ardeleni a punctat Uțu (78). Pentru CS Universitatea au evoluat: Bobonete – Constantinescu, Băloi, R. Bogdan, Sima – Buzan, Enache – Cârlig, Dinu, Gârbiță – Gunie. Au mai intrat: Bârzan, Gușatu, Markovic, Pacionel și Marcov. Pentru Universitatea Cluj au jucat: Tudose – Nagy, Pintea, Beudean – Ad.Pop, Szekely -Benko, Pașca, Costea – Al. Pop, Uțu. Au mai intrat: Maier și Potcoavă. Antrenor: Vasile Macea.
Jucătorii de la CS Universitatea, antrenați de Mugur Gușatu, vor disputa meciul decisiv pe terenul liderului Ardealul și au nevoie de o victorie pentru a accede în semifinale sau ca U Cluj să fie învinsă de UTA Bătrâna Doamnă. În acest moment, podiumul seriei Vest în Liga Elitelor U17 arată astfel: 1. FC Ardealul – 57 puncte, CS Universitatea Craiova – 55 puncte, 3. U Cluj – 55 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS