17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorii pe linie pentru podăreni (galerie foto)

Victorii pe linie pentru podăreni (galerie foto)

Alin Stancu (la minge) şi colegii săi de la Podari au fost cei mai buni în triunghiular (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Alin Stancu (la minge) şi colegii săi de la Podari au fost cei mai buni în triunghiular (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Stadionul „Chimia“ de la Ișalnița a găzduit vineri un turneu amical la care au participat formațiile doljene din Liga a III-a, CS Universitatea II Craiova, CSO Filiași și CS Podari, grupări care au evoluat vinerea trecută în campionatul regulat, înainte ca meciurile din eșalonul trei să fie amânate de FRF după decesul lui Patrick Ekeng, în timpul jocului Dinamo – FC Viitorul. Fiecare meci al „triunghiularului“ s-a jucat pe durata a câte o repriză de 45 de minute, iar arbitru central a fost Costinel Iacob.
În deschidere, CSU II Craiova s-a impus la limită, scor 1-0, în fața celor de la CSO Filiași, reușita alb-albaștrilor aparținându-i lui Edi Dina, care a deviat o centrare venită de la Surugiu dintr-o lovitură liberă de la 18 metri (8).
CSU II Craiova: Nica – Vlădoiu, Dina, Ion, Luică – Florea, Iuga, Medrea – Surugiu, G. Neacșu, Constantin.
CSO Filiași: Iovănescu – Fl. Cimpoeru, Lupu, Istudor, N. Neacșu – Obeanu, N. Popescu – Moraru, Tănase, V. Georgescu – Duriță.
Filieșenii au rămas în continuare în teren și au evoluat împotriva celor de la CS Podari, câștig de cauză având gruparea antrenată de Florin Șoavă, cu 2-0. Primul gol a fost marcat de Avram, cu capul, după o centrare a lui Ciocârlan (8), iar al doilea i-a aparținut lui Dorin Preda, după ce a driblat un fundaș advers și portarul și a trimis cu latul în poarta goală (44).
CSO Filiași: Iovănescu – Cimpoeru, Lupu, Istudor, N. Neacșu – Stoichițoiu, Obeanu – Moraru, Duriță, Petcu – Tănase. Au mai intrat: Orban, Fruntelată, Toshi, Cârpici, Minea, Sardaru, Tobescu, Cârstoiu.
CS Podari: Mecea – Ciocârlă, Avram, Vulpe, Marinoiu – D. Stancu, Sârmon – Raicea, Preda, Cârstea – Bălan.
În ultimul meci, Podariul s-a impus în fața lui CSU II grație lui Jackie Nicolae, care a făcut diferența cu un supergol, un șut puternic de la 35 de metri care s-a oprit în vinclul lui Nica (40, 1-0).
CSU II: Nica – Ghincea, Dina, Ivan, Cr. Andrei – Rodeanu, Florea – Căpățână, Geanimu, Surugiu – D. Staicu. Au mai intrat: Constantin, Ion, Iuga, Țărineanu, Medrea.
CS Podari: Ciocârlan – Marcu, Cebuc, Constantin, Geamănu – Dragomir, J. Nicolae – An. Georgescu, A. Stancu, Crușoveanu – Simion.
De menționat că în absența lui Bogdan Vrăjitoarea, plecat la turneul zonal cu juniorii E, „satelitul“ CSU a fost dirijat de la margine de Adrian Popescu.

Tehnicienii, mulțumiți

La finalul „triunghiularului“, strategii celor trei formații doljene s-au declarat mulțumiți de acțiune, considerând că astfel echipele au rămas conectate la campionat.
„Acest triunghiular s-a făcut la inițiativa mea și mă bucur că prietenii noștri au răspuns afirmativ. Am dorit să rulez mai mulți jucători, să-i văd la lucru pe cei care au evoluat mai puțin în campionat. Am reușit să păstrăm ritmul și a fost o acțiune reușită. Nu m-au interesat deloc rezultatele, dar mi s-au confirmat din nou slăbiciunile pe care le avem. Am primit două goluri din faze fixe identice, capitol la care suferim foarte mult. Sper ca la următoarele jocuri din campionat să nu mai repetăm aceste greșeli, pentru că e deranjant. Degeaba te străduiești să joci, să pui presiune pe adversar, să creezi niște trasee frumoase de joc, dacă la orice fază fixă tremuri și primești gol“, a declarat antrenorul formației CSO Filiași, Dragoș Bon, pentru GdS.
„Au fost două jocuri de verificare foarte bune, am rulat tot lotul. Am făcut două echipe, pentru că am făcut în ultima perioadă antrenamente foarte dure și am zis să le ofer tuturor șansa să joace. Eu cred că au făcut un joc perfect, pentru că adversarii nu și-au creat nici o ocazie, nu am primit nici un gol și am câștigat ambele meciuri, deci sunt bucuros. Eu tot timpul vreau să câștig, indiferent că e amical sau oficial“, a punctat Florin Șoavă, tehnicianul lui CS Podari, pentru GdS.
„A fost o acțiune binevenită pentru toate echipele. Fiind amânată etapa, am avut posibilitatea să ne testăm și să tragem niște concluzii asupra lotului de jucători pe care l-am avut la dispoziție. Au fost jocuri frumoase și nu cred că au fost importante rezultatele, ci concluziile pe care le tragem. Mai avem multe de pus la punct, sunt la faza de construcție și or să vină și golurile. Sunt mulțumit de evoluția din primul meci și total nemulțumit de prestația din cel de-al doilea joc. M-a deranjat lipsa de concentrare a celor care au intrat în jocul doi“, a afirmat directorul tehnic al Centrului de Copii și Juniori de la CS Universitatea Craiova, Ciprian Urican, pentru GdS.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0011

_DSC0013

_DSC0014

_DSC0017

_DSC0018

_DSC0021

_DSC0022

_DSC0024

_DSC0025

_DSC0026

_DSC0027

_DSC0028

_DSC0029

_DSC0030

_DSC0033

_DSC0034

_DSC0035

_DSC0039

_DSC0045

_DSC0046

_DSC0047

_DSC0048

_DSC0051

_DSC0052

_DSC0053

_DSC0054

_DSC0055_DSC0057

_DSC0065

_DSC0071

_DSC0072

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS