10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMogoșanu: Vom fi puternici!

Mogoșanu: Vom fi puternici!

Moşoşanu şi Vătăjelu vor să facă un joc la fel de bun ca la Timişoara, dar şi mai multă eficienţă (Foto: Claudiu Tudor)
Moşoşanu şi Vătăjelu vor să facă un joc la fel de bun ca la Timişoara, dar şi mai multă eficienţă (Foto: Claudiu Tudor)

CS Universitatea Craiova a susținut vineri o conferință de presă în care directorul tehnic Daniel Mogoșanu și fundașul stânga Bogdan Vătăjelu au prefațat partida de luni, de la ora 20.30, din Moldova, contra lui FC Botoșani, din cadrul etapei a 11-a a play-out-ului Ligii I.
„Ne așteaptă un joc mai greu decât cel de la Timișoara. Botoșaniul joacă bine acasă, are o atitudine ofensivă, agresivă. Nu am reușit până acum, în istoricul meciurilor de la Botoșani, să obținem un rezultat pozitiv. Îmi doresc să fim puternici și să ne batem pentru puncte. Asta, în ciuda problemelor de lot cu care ne confruntăm. Nu-l vom avea la dispoziție pe Iliev, care are o infecție la măsea, l-am pierdut și pe Dumitraș, care acuză o leziune musculară, iar situația lui Acka, care se află în perioada de recuperare, o voi analiza împreună cu staff-ul medical. Sunt sigur că vom găsi o soluție de fundaș central, iar la ora jocului vom alinia o echipă competitivă. Suntem obligați să învingem dacă ne dorim să câștigăm play-out-ul“, a declarat „Moghi“.
„După meciul de la Timișoara nu am putut dormi, am discutat mult. Nu ne-a venit să credem cum am pierdut un meci în care am ratat atâtea ocazii. A fost și vina noastră, a apărării, pentru că am primit goluri prea rapid. Dar, oricum, la cum s-a jucat, nu cred că s-ar fi supărat nimeni dacă se termina 7-2. Dacă vom avea aceeași atitudine ca la Timișoara, vom câștiga la Botoșani. E adevărat, adversarul este de un alt calibru, dar avem cel mai rapid atac din țară. Ivan, Nuno Rocha și Băluță pot, în viteză, să desfacă orice apărare. Repet, important este să avem aceeași atitudine și abordare ofensivă, să avem posesie, și putem mări seria de meciuri fără înfrângere”, a spus Bogdan Vătăjelu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS