5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): SCM Craiova, eliminată din Cupa României (UPDATE)

Handbal (f): SCM Craiova, eliminată din Cupa României (UPDATE)

Andreea Ianași (la minge) și colegele sale au încheiat sezonul cu o înfrângere (foto: Bogdan Grosu)
Andreea Ianași (la minge) și colegele sale au încheiat sezonul cu o înfrângere (foto: Bogdan Grosu)

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a fost eliminată aseară din Cupa României, după ce a fost învinsă, pe teren propriu, de HCM Roman, cu scorul de 28-23 (13-12), în sferturile de finală ale competiţiei.

În minutul 15, Jelena Zivkovic, una dintre principalele marcatoare ale echipei oltene în acest sezon, a fost eliminată, primind cartonaş roşu după ce la o lovitură de la 7 metri a lovit-o în faţă pe portăriţa echipei din Roman.

Oaspetele au jucat agresiv, iar cu zece minute înainte de finalul partidei, două dintre handbalistele craiovene, Maria Gavrilă şi Dana Băbeanu, au suferit accidentări.

IMG_9017

De altfel, Băbeanu a fost dusă de urgenţă la spital.

IMG_9028

Pentru SCM au jucat: Paşca, Petrescu, Georgescu (1 gol), Zivkovic (1), Gavrilă (5), Landre (1), Andrei (1), Băbeanu (8), Florica (3), Iovănescu (1), Cioaric (2), Ianaşi, Şelaru.

Acesta a fost ultimul meci al sezonului pentru echipa SCM, care a ratat şansa de a se califica pentru al doilea sezon consecutiv într-o cupă europeană.

Simona Gogârlă, antrenoare SCM Craiova: Ne-am dorit din tot sufletul victoria, dar din păcate nu am reuşit să o obţinem. Ne-a lipsit şi Zivkovic, eliminată în primele minute din prima repriză. Am avut ceva probleme pe postul de inter dreapta şi au apărut unele greşeli inevitabile. Arbitrul a zis că Zivkovic s-a dus şi i-a dat cu mingea adversarei direct în faţă. Eu ştiu că primeşti cartonaş roşu la 7 metri când portarul nu mişcă absolut deloc capul, dar ea, când a aruncat Zivkovic s-a dus după minge şi sportiva noastră a lovit-o.  Nu cred că era de roşu. În repriza a doua s-a văzut lipsa Jelenei şi câteva ratări, poate ne-am grăbit cu şutul la poartă, apoi Băbeanu s-a accidentat, a călcat strâmb şi cred că este destul de grav, a plecat la spital. A intrat Ianaşi, a încercat să facă ce a putut, dar ea nu mai jucase de mult. Ne-am dorit mai mult, dar nu s-a putut.  Sperăm ca la anul să fim mai sus”.

Galerie foto realizată de Bogdan Grosu:

IMG_8996

 

UPDATE: Clubul craiovean a oferit astăzi informații despre starea de sănătate a Danei Băbeanu. Jucătoarea are entorsă și necesită un repaus între 14 și 28 de zile. „Accidentarea jucatoarei Daniela Babeanu este, din fericire, una mai usoara decât s-a crezut la prima vedere. Dupa radiografie și examen ortopedic de specialitate s-a constatat ca a suferit o leziune capsulară (entorsă) gradul 2-3 care necesită repaus 14-28 de zile.  Multumiri echipei de gardă de la UPU – SJU Craiova ( Spitalul Nr. 1 ) pentru profesionalism si promptitudine”, se arată în comunicatul clubului SCM.

IMG_8824

IMG_9056

IMG_8995

IMG_8990

IMG_8895

IMG_8859

IMG_8933

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS