13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au dat emoţii liderei

Podărenii au dat emoţii liderei

CS Podari nu a reuşit să contabilizeze nici un punct din deplasarea de vineri, din Trivale, dar a pus-o în dificultate de multe ori pe SCM Piteşti, lidera Ligii a III-a, seria 3. La finalul întâlnirii din etapa a 23-a tabela a indicat 2-1, golurile gazdelor fiind marcate de Ciprian Tănasă (’31) şi Bogdan Stancu (’34). Reuşita doljenilor a fost semnată de Claudiu Bălan, dintr-un penalti obţinut tot de el (’44).
Antrenorul podărenilor, Florin Şoavă, s-a declarat mulţumit de joc, nu şi de rezultat, considerând că o remiză era echitabilă. „Prima parte a meciului a fost controlată de ei, şi-au creat câteva oportunităţi de gol, dar nu foarte mari. Totul s-a schimbat când a apărut o greşeală a fundaşului nostru central, Avram şi am luat gol. La doar câteva minute, la o neatenţie a lui Marinoiu s-a făcut 2-0. Am dat gol şi noi în minutul 44, prin Bălan, şi am revenit în joc. Pe final am încercat să-i surprindem prin viteză, dar nu am reuşit să mai marcăm“, a declarat Florin Şoavă, pentru GdS.
CS Podari a început cu următoarea formulă: Mecea – Ciocârlă, Vulpe, Avram, Marinoiu – Raicea, Sârmon, D Stacu, Cârstea – Preda – Bălan. Pe parcurs au mai intrat: Dragomir, Cruşoveanu, Georgescu, Simion.
CS Podari ocupă locul 11 în clasament, iar în meciul următor va evolua pe teren propriu în compania echipei secunde a Concordiei Chiajna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS