13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii II a evidenţiat problemele lui CSO Filiaşi

Pandurii II a evidenţiat problemele lui CSO Filiaşi

Fără Alex Mainerici – accidentat, Nicuşor Neacşu, Marius Duriţă şi Giani Stoichiţoiu – suspendaţi, CSO Filiaşi a pierdut clar, scor 0-5, partida disputată vineri, la Rovinari, în compania echipei secunde a clubului Pandurii II Târgu Jiu. Golurile gorjenilor au fost marcate de Cocină (’19, ’26, ’34, ’81) şi Dănăricu (’51).
Antrenorul doljenilor, Dragoş Bon, s-a arătat deranjat de atitudinea unora dintre elevii săi şi a recunoscut că lotul pe care-l are la dispoziţie nu-i dă foarte multe posibilităţi.
„Am pierdut categoric, cu 5-0, şi mi-e greu să comentez rezultatul, cu toate că nu am jucat deloc rău, în ciuda numeroaselor absenţe din lot. Prima repriză am controlat-o, dar am luat trei goluri din trei faze fixe, la singurele lor ocazii, iar în a doua am fost dominaţi. E greu când nu ai un lot în care să fie o concurenţă mare pe posturi. A fost un test care a reflectat valoarea jucătorilor pe care îi am şi mă ajută foarte mult în selecţia pe care vreau să o fac din vară alături de preşedintele clubului, Florin Spânu. Şi jocurile care au rămas de disputat tot teste vor fi, iar ei trebuie să lupte dacă vor să facă parte din proiectul ce va demara sezonul viitor. Urmează vizita celor de la FC Hunedoara şi sper ca rezultatul să fie pozitiv şi concludent, astfel ca băieţii să demonstreze că a fost un accident ce s-a întâmplat la Rovinari“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.
Tehnicianul craiovean a mizat pe: Lascu (’75, Iovănescu) – Cimpoieru, Lupu, Istudor, Orban – N. Popescu, Obeanu (’65, Fruntelată), Georgescu – Moraru, Tănase, Petcu.
CSO Filiaşi ocupă poziţia 13 în Liga a III-a, seria 4, cu 19 puncte acumulate după 24 de meciuri jucate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS