8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU II vrea să continue ascensiunea

CSU II vrea să continue ascensiunea

Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea are aşteptări mari de la elevii săi în meciul cu Becicherecul Mic (foto: Alexandru Vîrtosu)
Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea are aşteptări mari de la elevii săi în meciul cu Becicherecul Mic (foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova întâlnește astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul principal din Ișalnița, pe Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, într-o partidă contând pentru runda a 26-a din Liga a III-a, seria 4.
Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea speră ca elevii săi să repete jocul bun de la Motru, unde au câștigat cu 7-0, să aibă o atitudine pozitivă și astfel pot contabiliza toate cele trei puncte puse în meciul cu bănățenii. „Sper să facem un joc bun și să obținem un rezultat pe măsură. Becicherecul este o echipă bunicică, joacă fotbal, iar asta ne convine. Noi trebuie să ne vedem de planul nostru de joc, să avem atitudinea potrivită, cum a fost și cu Ineu și la Deva, unde a fost ghinion că nu am câștigat, sau la Motru. Sunt probleme de lot, pentru că îi avem accidentați pe Puțintelu, Hreniuc, Ciocoteală și Burlacu și nu cred că primim vreun ajutor de la echipa mare, pentru că și pe ei (jucătorii primei formații – n.r.) îi așteaptă o deplasare dificilă la Timișoara. Voi beneficia, în schimb, de aportul băieților de la Elite Under 19, pentru că au încheiat campionatul, iar în Cupa României joacă abia miercuri. Avem nevoie de o victorie, ca să avem continuitate în rezultate“, a declarat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
Partida CSU II Craiova – Nuova Becicherecul Mic va fi arbitrată de Cristina Dorcioman (Câmpulung), ajutată la cele două linii de Cosmin Ciocan (Turnu Măgurele) și Adina Catrina (Slatina). Observatori au fost desemnați Marius Zgovancu (Târgu Jiu), respectiv Florin Nicolaescu (Slatina).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS