11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMăzărache, exasperat de cât de mult ratează

Măzărache, exasperat de cât de mult ratează

Măzărache nu l-a învins pe Bălgrădean, dar speră să marcheze începând cu partida de la Timişoara (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Măzărache nu l-a învins pe Bălgrădean, dar speră să marcheze începând cu partida de la Timişoara (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Trecut pe banca de rezerve la ultimele două partide din cauza formei sportive mai puțin bune, Simon Măzărache a încercat să reintre în grațiile staff-ului tehnic de la CS Universitatea Craiova, însă eforturile sale nu au fost răsplătite cu gol nici la Voluntari, și nici acasă, cu
Chiajna. Mai mult, în disputa contra Concordiei a scăpat de două ori singur cu Cristi Bălgrădean, dar nu a reușit să-l învingă pe fostul său coleg, iar frustrarea a devenit și mai mare.
„Nu m-a speriat Pufi, au fost decizii luate pe moment, care nu au avut succesul dorit de mine și de cei din tribune. Am zis să-l surprind eu pe el, dar a fost invers. Am zis să mă apropii și să dau cu șpițul pe lângă el, să închei faza cu gol, dar nu mi-a ieșit. Sper să ies rapid din pasa pe care o traversez și să încep să dau goluri, pentru că am cel puțin o ocazie de singur cu portarul la fiecare meci. Îmi creez ocazii mereu și sper să vină și reușitele și să-l determin pe antrenor să mă introducă din nou în formula de bază. Și eu mă întreb mereu de ce ratez din fața porții. Când o să sparg gheața o să înscriu meci de meci, o să vedeți. Poate reușesc la Timișoara“, a declarat Simon Măzărache, pentru GdS.

„Suntem mai buni și vom câștiga“

Atacantul Craiovei nu crede că misiunea de luni, din Banat, contra lui ACS Poli Timișoara, va fi ușoară, dar consideră că punctele vor ajunge în contul CS Universitatea bazându-se pe valoarea grupului alb-albastru.
„Nu va fi un meci ușor la Timișoara, pentru că Poli își joacă ultima șansă, dar suntem mai buni și vom câștiga. Ei luptă pentru evitarea retrogradării, iar noi luptăm pentru primul loc, suntem favoriți și o să câștigăm sigur la echipa pe care o avem. Am demonstrat în ultimele etape că suntem uniți și că am depășit perioada nefastă. Ați văzut că în play-out nu a fost etapă în care să nu apară vreo surpriză, dar noi cred că suntem singura echipă echilibrată. Cu Petrolul a fost un accident, traversam o perioadă mai slabă, dar ne-am revenit și am ajuns apoi pe primul loc din play-out și vrem să ne menținem acolo până la final. Ar fi ceva extraordinar pentru toată lumea să jucăm în Liga Europa. Pentru noi că ne-am îmbunătăți CV-ul, iar pentru suporteri s-ar îndeplini un vis. Au fost alături de noi și în ziua de Paști și ne-au dat putere, iar noi ne dorim să-i răsplătim cu victorii frumoase“, a subliniat Simon Măzărache.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS