12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet / Naționala feminină a României se reunește pe 30 mai

Baschet / Naționala feminină a României se reunește pe 30 mai

GdS Sport

Lotul național de baschet feminin al României se va reuni pe 30 mai, pentru jocurile de calificare la EuroBasket Women 2017 din Cehia, informează site-ul oficial federației de specialitate din țara noastră, citat de Agerpres. În perspectiva dificilelor jocuri cu Israel și Turcia din noiembrie, decisive pentru calificarea la EuroBasket Women 2017 Cehia, echipa națională de baschet feminin a Romaniei se reunește pentru un stagiu de pregătire la Arad. În continuarea programului este prevăzut un turneu amical în Cehia.
Tricolorele se vor pregăti în orașul de pe malul Mureșului până pe 8 iunie, urmând ca apoi să facă deplasarea în localitatea cehă Hradec Kralove, acolo unde vor disputa un turneu amical alături de Ungaria (pe care o va întâlni pe 10 iunie), Cehia A (11 iunie) și Cehia B (12 iunie).
Iată lotul așteptat la Arad: Gabriela Mărginean (Perfumerias Avenida Salamanca), Elisabeth Pavel (TSV 1880 Wasserburg), Adina Stoiedin (Spirou Monceau Charleroi), Alina Crăciun (Union Sportive La Glacerie), Sonia Ursu (CSU Alba Iulia), Marta Fodor (CSU Alba Iulia), Gabriela Irimia ((Olimpia CSU Brașov), Ana Ferariu (Olimpia CSU Brașov), Dora Ardelean (Olimpia CSU Brașov), Romina Filip (CS Phoenix Galați), Hanna Demeter (CS Phoenix Galați), Alina Chivu (CSBT Alexandria), Ioana Ghizilă (CSM CSS Ploiești) și Sica Cuzic (University of Texas Rio Grande Valley).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS