12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Cetățenii“, pregătiți de ciocnirea cu „galacticii“

„Cetățenii“, pregătiți de ciocnirea cu „galacticii“

Ronaldo și Bale se întorc în Anglia pentru un rezultat bun cu City
Ronaldo și Bale se întorc în Anglia pentru un rezultat bun cu City

Fotbalul-spectacol programează astăzi, de la ora 21.45 (Digi Sport), turul primei semifinale a Ligii Campionilor, Manchester City urmând să primească vizita mult mai titratei Real Madrid. În ciuda ascensiunii și a parcursului excelent de până acum, britanicii nu se consideră favoriți la calificare, și asta pentru că returul se joacă în Spania, pe „Santiago Bernabeu“.
„Ei au demonstrat că pe «Bernabeu» pot fi de neoprit. Este o mare provocare pentru noi. Realul e o echipă capabilă să inspire teamă, cu o istorie impresionantă. Sunt capabili să întoarcă orice rezultat, dar dacă vom fi solizi şi activi în atac, cred că îi putem elimina“, a declarat directorul sportiv al „cetățenilor“, Txiki Begiristain.
La rândul lor, madrilenii își respectă adversarii, considerându-i la fel de valoroși.
„Va fi o semifinală foarte dificilă. Singurul lucru pozitiv este că vom juca manşa retur pe teren propriu. Vom avea parte de două partide complicate şi va fi un meci total“, a declarat antrenorul „galacticilor“, Zinedine Zidane.
„Cu siguranță că va fi un meci interesant, City este o echipă puternică. Noi mergem însă să câștigăm și să dăm tot ce avem mai bun pentru a ajunge în finală. Mi-a plăcut mereu să joc în Premier League, încă urmăresc competiția și îmi face plăcere să revin în Anglia, dar în momentul de față cel mai important lucru e ca noi să câștigăm. La acest nivel nu cred că există o favorită. Trebuie să muncim foarte mult și să jucăm foarte bine pentru a obține victoria. Suntem încrezători în forțele noaste și personal abia aștept partida“, a declarat mijlocașul Realului, Gareth Bale, fost jucător la Tottenham. Partida va fi arbitrată de turcul Cuneyt Cakir.
Cealaltă semifinală, Atletico Madrid – Bayern Munchen, se dispută mâine, de la ora 21.45.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS