10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii şi-au cam luat gândul de la locul doi

Gorjenii şi-au cam luat gândul de la locul doi

Ropotan (în albastru) și colegii săi nu au reușit să-l învingă pe Cerniauskas
Ropotan (în albastru) și colegii săi nu au reușit să-l învingă pe Cerniauskas

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida disputată ieri seară, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, în compania echipei Dinamo, contând pentru etapa a 8-a din play-off-ul Ligii I. În urma acestui rezultat gorjenii şi-au redus semnificativ şansele de a prinde poziţia a doua din clasament, fiind la patru puncte distanţă de Steaua, cu două runde înainte de finalul play-off-ului.

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Săpunaru, Bunoza, Acsinte – Ropotan, Droppa (’62, Mrzljak) – Antal (’73, Nicoară), Nistor, Răduţ (’87, Wellington) – Hora. Antrenor Edi Iordănescu.

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Marc, Puljic, Olteanu – Ekeng,  Mevlja – Rotariu (’85, Bartalstovu), Palic (’64, V. Lazăr), Kortzorg – Gnohere (’54, Essombe). Antrenor: Mircea Rednic.

Cartonaşe galbene: Nistor ’19, Săpunaru ’21, Stanca ’52 / Palic ’24, Kortzorg ’28, ’68, Gnohere ’52, Marc ’90+4.

Cartonaş roşu: Kortzorg ’68.

Au arbitrat: Alexandru Tudor – Valentin Avram, Ciprian Florin Danşa – Marcel Bârsan, Lucian Rusandu; Iulius Radu Timar.

Observatori: Eduard Dumitrescu, Ioan Bogdan.

 

Edi Iordănescu: Ne îndepărtăm de locul doi

 

Antrenorul grupării Pandurii, Edi Iordănescu, este de părere că echipa sa a fost mai bună în disputa cu Dinamo, dar că elevilor săi le-a lipsit luciditatea în faza de finalizare a acţiunilor de poartă.

„Anul trecut am bătut Dinamo de trei ori. Nu contest nivelul valoric al lui Dinamo, nu contest munca lui Mircea Rednic, dar cred că a fost vorba şi despre foarte multă neşansă. Din punctul meu de vedere, am fost echipa care am dominat, am avut trei ocazii extrem de mari. Ne-a lipsit ultima execuţie, finalitatea. Noi ne-am dorit victoria, am arătat determinare. Consider că a fost penalti la Răduţ, dar domnul Tudor este un arbitru bun, cu experienţă, pe care îl respect foarte mult. Ne îndepărtăm de locul doi. Au rămas două jocuri în care încercăm să dăm totul”, a declarat tehnicianul gorjenilor, la Digi Sport.

Pandurii Târgu Jiu urmează să joace cu Steaua, meciul fiind programat pe 1 mai, la ora 20.30, în deplasare.

„Ne vom apăra şansele corect. Jucăm pentru noi. Am încercat să fac ceva diferit, să transmit exact mesajul pentru jucători, ca să înţeleagă ce le cerem şi să reuşim să câştigăm”, a continuat Edi Iordănescu.

 

Mircea Rednic: Am avut şi noroc

 

Din tabăra „câinilor”, tehnicianul Mircea Rednic s-a declarat mulţumit de rezultatul înregistrat la Severin.

„A fost o primă repriză echilibrată. Apoi am rămas în zece oameni, ne-am apărat foarte bine, mai multe nu puteam să facem. Mă bucur că nu am luat gol, am avut şi noroc. În meciurile pe care le-am jucat cu Pandurii, au picat pe finalul meciului. De-aia era altceva dacă jucam 11 contra 11. Mă bucur că n-am pierdut, ne mulţumim cu acest punct”, a declarat Mircea Rednic, sperând ca Dinamo să primească acceptul din partea TAS de a juca în cupele europene: „Este dreptul nostru să jucăm în cupele europene, ni l-am câştigat pe teren. Aşteptăm un răspuns pozitiv de la TAS. Când trebuie să luăm o decizie, o trimitem în partea cealaltă, să cheltuim alţi bani. Aşa s-a întâmplat şi cu National Arena”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS