5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliştii craioveni îşi joacă ultima carte în play-off (UPDATE)

Baschetbaliştii craioveni îşi joacă ultima carte în play-off (UPDATE)

Pilcevic (la minge) şi colegii săi sunt obligaţi să învingă  pentru a continua seria cu BC Mureş
Pilcevic (la minge) şi colegii săi sunt obligaţi să învingă
pentru a continua seria cu BC Mureş

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova dau piept astăzi (ora 18.00, DigiSport) cu BC Mureş, în deplasare, în meciul trei al seriei dintre cele două formaţii, contând pentru sferturile de finală ale Ligii Naţionale. Înaintea acestei confruntări, BC Mureş se află într-o postură favorabilă, beneficiind de un avantaj de 2-0 la general, după două victorii obţinute în prelungiri în Polivalenta din Craiova, cu 98-95 şi 99-96.
Aşadar, mureşenii au prima şansă, dar oltenii nu vor să lase garda jos, mai ales că au mai câştigat în „jungla mureşeană“, în urmă cu trei partide.
În lotul craiovean sunt opt jucători străini şi rămâne de văzut care vor fi cei doi baschetbalişti pe care antrenorii Vuksanovic şi Aleksic nu îi vor trece pe foaia de meci, având în vedere că doar şase pot fi trecuţi.
Nici despre situaţia lui Travis Bureau, jucător important al clubului oltean, nu se ştie nimic, dar despre ce a făcut „Mister Slam Dunk“ în Bulgaria săptămâna trecută în loc să fie alături de coechipierii săi vom vorbi zilele următoare.
Dacă SCM-U Craiova se va impune astăzi, miercuri (ora 18.00) se va disputa, tot la Târgu Mureş, meciul al patrulea.

 

UPDATE: Travis Bureau nu va juca la Târgu Mureș. Jucătorul american va pleca din Bulgaria acasă, în SUA, având interdicție să intre în România, deoarece i-a expirat permisul de ședere. Revenim cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS