5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii le-au pus gând rău celor de la Măgurele

Podărenii le-au pus gând rău celor de la Măgurele

Adrian Cârstea îşi doreşte să evolueze în eşaloanele superioare (Foto: fcpodari.ro)
Adrian Cârstea îşi doreşte să evolueze în eşaloanele superioare (Foto: fcpodari.ro)

Formația CS Podari se află în fața unui joc foarte dificil, urmând să o întâlnească sâmbătă, de la ora 17.00, pe stadionul „Municipal“ din Alexandria (Teleorman), pe Sporting Turnu Măgurele, într-o partidă din cadrul etapei a 21-a din Liga a III-a, seria 3.
Mijlocașul Adrian Cârstea este optimist în privința disputei cu ocupanta locului cinci, mizând pe forma bună a echipei de când a fost preluată de Florin Șoavă.
„Întâlnim una dintre cele mai bune echipe ale seriei 3, cu șanse la promovare și cu fotbaliști experimentați și valoroși, dar sperăm să scoatem maximum posibil. Când am jucat cu Câmpulung, adversarii au fost favoriți, iar noi echipa mai slab cotată, dar am jucat mai bine ca ei și am scos un egal (scor 1-1 – n.r.). Și acum e la fel. E posibil orice în acest meci. Rezultatul depinde de noi, de modul cum reușim să ne motivăm. Mergem la Alexandria cu gândul să câștigăm, dar vom vedea ce vom reuși pe teren. De când a venit antrenor Florin Șoavă, am obținut rezultate foarte bune și avem un moral excelent. Este și un antrenor mai apropiat de noi ca vârstă și cunoaște mai bine mentalitatea jucătorilor tineri, știe cum să vorbească cu noi, ne înțelege și copilăriile și face o pregătire foarte bună. E lângă noi tot timpul și asta ne motivează“, a declarat Adrian Cârstea, pentru GdS.

„Mă simt bine la Podari“

Fostul jucător al CS Universitatea Craiova a punctat că se simte bine la Podari și că va continua acolo dacă nu primește o ofertă avantajoasă de la echipele din ligile superioare.
„Eu sunt bine la Podari. Colegii sunt de treabă și depinde de mine să-mi revin și să încep ascesiunea, să nu mai cobor din punct de vedere fotbalistic. Nu știu dacă voi continua și în sezonul viitor la Podari, e prea devreme să vorbim despre asta. Am primit mai multe oferte de la echipe din eșaloanele superioare, nu vreau să le dau numele, iar dacă nu se concretizează în vară nimic avantajos, o să continui aici, pentru că, repet, mă simt foarte bine la Podari“, a subliniat Adrian Cârstea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS