15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSU încearcă să iasă din criză

CSU încearcă să iasă din criză

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova întâlneşte sâmbătă, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, formaţia HCM Sighişoara, într-un meci din cadrul etapei a 23-a a ligii secunde. După un tur de campionat foarte bun, handbaliştii din Bănie au avut o evoluţie slabă în retur, cu cinci înfrângeri şi două victorii în şapte jocuri disputate.
Costin Dumitrescu, antrenorul principal al oltenilor, a încercat să explice cauzele rezultatelor slabe din retur. „Este un final de campionat nedorit. Spre final, lucrurile ar trebui să meargă mai bine, angrenajul echipei să fie mai bine uns, jucătorii să se cunoască mai bine, dar la noi s-a întâmplat invers. Am căutat explicații. Un lucru foarte clar este că randamentul lui Mănescu şi Constantina, jucători care au fost la naţionala de tineret, a scăzut vizibil. Înainte aveau o medie de 17 goluri pe meci amândoi, iar acum dau patru goluri împreună și asta scade foarte mult forța echipei. În plus, Cărăgui, un jucător serios şi care avea un cuvânt de spus în vestiar, s-a lăsat de handbal“, a spus Dumitrescu.
Constantina va lipsi sâmbătă, deoarece s-a tăiat la un deget şi are copci. Cu patru etape înainte de finalul campionatului, oltenii ocupă locul şase, cu 30 de puncte, iar Sighişoara se află pe şapte, cu 27 de puncte. „Va fi un meci foarte greu pentru că întâlnim o echipă care este pe val, dar sper să ne revenim şi să recâştigăm punctele pierdute“, a mai spus Costin Dumitrescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS