10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetbaliștii de la SCM-U încearcă să egaleze Mureșul

Baschetbaliștii de la SCM-U încearcă să egaleze Mureșul

Johnson (la minge) şi colegii săi au debutat cu stângul în play-off şi încearcă să egaleze Mureşul astăzi (Foto: Claudiu Tudor)
Johnson (la minge) şi colegii săi au debutat cu stângul în play-off şi încearcă să egaleze Mureşul astăzi (Foto: Claudiu Tudor)

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a pierdut luni partida inaugurală a seriei cu BC Mureș din sferturile de finală ale Ligii Naționale, iar astăzi, de la ora 18.00
(DigiSport), oltenii încearcă să egaleze situația, în cel de-al doilea joc găzduit de Polivalenta din Bănie. Antrenorul principal al formației craiovene, Vladimir Vuksanovic, a spus la finalul partidei de luni, câștigată de „tigrii“ mureșeni cu scorul de 98-95 (după prelungiri) că elevii săi sunt experimentați și sunt capabili să câștige seria cu BC Mureș. „Mureșenii au câștigat primul meci, ne afectează ca și moral, dar trebuie să ne recuperăm, în primul rând din acest punct de vedere, mental, apoi să strângem rândurile. Trebuie să arătăm că suntem o echipă adevărată și să obținem victoria în următorul meci. În semifinale se va califica cine obține trei victorii din cinci meciuri, iar eu consider că avem o echipă cu jucători experimentați, care pot întoarce soarta confruntării“, a spus Vuksanovic la finalul jocului. În timpul meciului, acesta a avut o dispută verbală cu jucătorul Bogdan Popescu, pe care l-a scos din teren la scurt timp după ce intrase. „Popescu nu a intrat concentrat în meci. Ce îi ziceam să facă în apărare, nu a făcut“, a explicat tehnicianul.
Foarte probabil, americanul Travis Bureau nu va evolua nici astăzi împotriva mureșenilor. Oficialii clubului SCM au spus că jucătorul nu are probleme cu viza, așa cum s-a vehiculat, ci are unele probleme medicale la spate, în urma prestației de la concursul de slam-dunk de la All Star Game, desfășurat săptămâna trecută la Oradea.
Rezultatele înregistrate duminică și luni în primele meciuri din celelalte sferturi de finală: Steaua CSM București – Dinamo București 72-68, CSM Oradea – Phoenix Galați 93-86, U BT Cluj – CSU Atlassib Sibiu 85-77.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS