11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U, învinsă de BC Mureş după prelungiri

SCM-U, învinsă de BC Mureş după prelungiri

DSC_0459

 

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova a debutat cu o înfrângere în confruntarea cu BC Mureş din play-off-ul Ligii Naţionale, sferturile de finală. Mureşenii s-au impus aseară, la Craiova, cu scorul de 98-95 (21-28, 24-21, 21-25, 23-15, 9-6), după o repriză de prelungiri.
Fără Travis Bureau, accidentat, formaţia craioveană a condus aproape tot meciul şi părea că va obţine fără emoţii primul succes, dar cu un minut şi jumătate înainte de finalul timpului regulamentar, SCM-U s-a văzut egalată. În ultimele secvenţe ale sfertului patru, Johnson putea aduce victoria oltenilor, dar a ratat ambele lovituri libere şi meciul a avut nevoie de o repriză de prelungiri. La ultimul atac al Craiovei, Cătălin Burlacu putea egala situaţia, dar a aruncat fără succes de la trei puncte, iar oaspeţii au câştigat meciul. De altfel, o parte dintre suporteri l-au apostrofat pe căpitanul oltenilor pentru evoluţia din meciul de ieri. „Nu doar Burlacu este vinovat pentru înfrângere. El este căpitan şi este normal ca oamenii să aibă aşteptări mai mari de la el, dar toată lumea este vinovată pentru acest eşec. Am făcut multe greşeli în apărare“, a comentat antrenorul Vladimir Vuksanovic.
Pentru SCM-U au evoluat: Johnson (15 puncte), Burlacu (2), Hargrove (35), Popa (10), Pantic (12), Popescu (5), Micic (4), Bozovic (8), Pilcevic (9).
Meciul al doilea se va juca mâine, de la ora 18.00, tot în Polivalenta din Bănie. În semifinale se va califica echipa care va câştiga trei din cele cinci confruntări programate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS