16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBogdan Vrăjitoarea: Vrem victoria cu Ineu

Bogdan Vrăjitoarea: Vrem victoria cu Ineu

_DSC0081

CS Universitatea II Craiova întâlnește astăzi, de la ora 17.00, pe stadionul principal din Ișalnița, pe CS Ineu, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a din Liga a III-a, seria 4.
Supărat după înfrângerea suferită sâmbătă, la Alba Iulia, scor 2-3 cu Performanța Ighiu, antrenorul „satelitului“, Bogdan Vrăjitoarea (foto), nu concepe un nou rezultat nefast, în ciuda numeroaselor probleme medicale din lot.
„Sper să câștigăm, pentru că jucăm acasă și nu mai avem loc de încă o dezamăgire. Întâlnim o echipă bunicică, din partea a doua a clasamentului, și nu concep să nu o învingem, pentru că avem nevoie de puncte și de rezultate pozitive astfel ca încrederea noastră să crească. Din păcate, avem destule probleme de lot. Îi avem pe Burlacu, Puțintelu și Hreniuc accidentați și nu pot conta pe ei, iar Ghincea este sub semnul întrebării. Are probleme musculare și o să vedem dacă o să se recupereze până la ora jocului. Mâine dimineață (astăzi – n.r.) o să aflu dacă primim ajutoare de la echipa mare, dar și așa trebuie să strângem rândurile și să facem un joc bun, să mulțumim pe toată lumea și să punem puncte în clasament“, a declarat Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS