9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM-U începe seria confruntărilor cu BC Mureş

SCM-U începe seria confruntărilor cu BC Mureş

Cătălin Burlacu (la minge) și colegii săi vor să realizeze o performanță notabilă în acest sezon
Cătălin Burlacu (la minge) și colegii săi vor să realizeze o performanță notabilă în acest sezon

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova întâlnesc astăzi (ora 17.30) şi miercuri (ora 18.00), în Sala Polivalentă, formaţia BC Mureş Târgu Mureş în primele două meciuri ale sferturilor de finală ale Ligii Naţionale.
Se anunţă un duel interesant, iar multă lume crede că echipa care va merge în Final Four se va decide după meciul cinci, cel decisiv, programat tot la Craiova.
Echipa craioveană vine după o prestaţie bună în minicampionatul în care s-au duelat primele șase clasate, având șase victorii și patru înfrângeri. În ultimul joc disputat, elevii lui Vuksanovic şi Aleksic au învins chiar adversara de astăzi, BC Mureş, cu scorul de 75-62.
SCM-U Craiova și BC Mureș Târgu Jiu s-au întâlnit de șase ori în acest sezon, de patru ori în Liga Națională și de două ori în sferturile de finală ale Cupei României, bilanțul fiind de 3-3.

Vuskanovic: Vrem să continuăm parcursul bun

Antrenorul principal al oltenilor, Vladimir Vuksanovic, a prefaţat primele două meciuri cu BC Mureş: „Întâlnim un nume important al baschetului românesc, o formaţie care anul trecut a jucat două finale, de campionat şi Cupa României, iar weekendul trecut a evoluat în Final Four-ul Cupei României. Am încheiat prima parte a sezonului foarte bine şi ne dorim să continuăm la fel. Avem mai multe meciuri acasă, ceea ce poate reprezenta un avantaj sau o presiune în plus pentru noi. Vom lupta să câştigăm fiecare posesie, fiecare meci. Obiectivul nostru în acest an a fost să intrăm în play-off, dar încercăm mai mult“.
Jucătorul Aaron Johnson are un moral bun după ce, la mijlocul săptămânii, a participat, în premieră pentru el, la All Star Game-ul românesc, alături de alţi patru coechipieri de la SCM-U Craiova: Burlacu, Popescu, Bureau şi Hargrove. „Toate meciurile se anunţă dificile în play-off. Trebuie să câştigăm trei partide, să ne calificăm mai departe. Doar la asta ne gândim. Suporterii ne dau energie, ne pot ajuta. Mi-a plăcut la All Star Game, te ajută din punct de vedere mental să joci fără presiune, pentru spectacol“, a spus conducătorul de joc al oltenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS