6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / România a pierdut barajul cu Germania și a retrogradat în Grupa Mondială II a Fed Cup

Tenis / România a pierdut barajul cu Germania și a retrogradat în Grupa Mondială II a Fed Cup

tenis

Echipa națională a României a pierdut barajul cu Germania și a retrogradat în Grupa Mondială II a Fed Cup după înfrângerea suferită, astăzi, de Monica Niculescu (31 WTA) în meciul cu Andrea Petkovic (30 WTA), scor de 6-0, 6-7 (1), 3-6, disputat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, informează Agerpres. Disputa a durat 2 ore și 37 de minute și a pus capăt întâlnirii de baraj, echipa Germaniei conducând cu 3-1 și menținându-se în Grupa Mondială a Fed Cup indiferent de rezultatul meciului de dublu.
În ultima partidă a confruntării de la Cluj-Napoca vor evolua la dublu perechile Alexandra Dulgheru/Irina Begu și Annika Beck/Julia Goerges.
Ieri, Irina Begu a pierdut cu scorul de 2-6, 3-6 meciul cu Angelique Kerber, iar Simona Halep a învins-o pe Andrea Petkovic cu 6-4, 6-7 (5), 6-4. În prima partidă de astăzi, Simona Halep a pierdut cu scorul 2-6, 2-6 în fața numărului 3 mondial, Angelique Kerber.
Germania ocupă locul 4 în clasamentul Fed Cup, iar România se află pe 9.
În Fed Cup, România și Germania au mai jucat o singură dată, în 1975, când RFG se impunea cu 3-0 la Napoli, în sferturile Grupei Mondiale: Helga Masthoff a învins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus și Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS