16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportApipie revine pe teren cu Sebeșul

Apipie revine pe teren cu Sebeșul

apipie

După o absență mai lungă, cauzată de accidentarea la genunchi din luna septembrie a anului trecut, handbalista Ana Maria Apipie ar putea evolua mâine pentru echipa SCM Craiova, în meciul cu HC Alba Sebeș, programat în Polivalenta din Bănie, de la ora 17.00, în penultima rundă a Ligii Naționale.
Apipie a fost trecută pe foaia de joc și runda trecută, când oltencele au jucat la Cisnădie, dar nu a evoluat. „La Cisnădie, fiind un meci mai dur, nu am riscat să o bag în teren, dar cu siguranță va juca în meciul cu Sebeșul. Va intra câteva minute pentru a trece peste acest prag, teama de adversar. În ceea ce privește situația celorlalte două jucătoare care au fost indisponibile până acum, Ianași a intrat la antrenamente, dar nu poate arunca la poartă cu forță, iar Șelaru face doar alergare“, a spus ieri antrenoarea Simona Gogârlă.
Grigore Albici, antrenorul secund al formației din Bănie, a completat că nu se pune problema învingătoarei în meciul de mâine: „Nu cred că se pune problema câștigătoarei, dar trebuie să demonstrăm seriozitate și hotărâre. Fetele știu că simpla prezență pe teren nu este de ajuns pentru a obține victoria. Sperăm că vor putea să intre și alte jucătoare care nu au putut evolua în acest campionat și astfel să putem face o pregătire pentru meciurile care vor urma, cel cu Rapid, cu Clujul, în Cupa României, și sper că vor urma altele“.
SCM Craiova ocupă locul opt în Liga Națională, cu 35 de puncte, iar Alba Sebeș, nou-promovată, se află pe ultimul loc, cu o singură victorie și patru puncte acumulate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS