6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Elitele“ lui Adi Popescu, victorie facilă la Timișoara

„Elitele“ lui Adi Popescu, victorie facilă la Timișoara

_DSC0078

Echipa de jucători sub 19 ani a CS Universitatea Craiova s-a impus ieri, în deplasare, cu 5-0 (2-0), în fața formației similare LPS Banatul Timișoara, într-o partidă contând pentru etapa a 18-a de la Liga Elitelor. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Alex Armășelu (2), Paul Hodea, Alin Manea și Cosmin Ciocoteală.
Antrenorul Adrian Popescu (foto) a început meciul cu următorul unsprezece: Dică – Ghincea, Puțintelu, Drăghici, Luică – Vlădoiu, Armășelu, Hodea, Ciocoteală – Manea, Cârlig. Pe parcurs i-a mai introdus pe: Ion, Iuga, Gianimu, Constantin, Cristian Andrei.
„A fost un meci foarte bun făcut de noi, dar trebuie să recunosc că am întâlnit și o echipă modestă. Prima repriză a fost echilibrată la început, pe parcurs am marcat de două ori și s-a limpezit situația. A doua parte a fost la discreția noastră. Pe final am făcut mai multe schimbări și nu am mai forțat în atac. Este o victorie frumoasă, care ne dă moral pentru viitoarele întâlniri“, a declarat Adrian Popescu, pentru GdS.
În runda viitoare, CS Universitatea Craiova U19 va evolua împotriva formației LPS Bihor, partida fiind programată duminică, de la ora 12.00, pe terenul sintetic de la „Aripile“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS