8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPunct muncit la Astra

Punct muncit la Astra

Gorjenii (în albastru) au evoluat bine la Giurgiu (foto: prosport.ro)
Gorjenii (în albastru) au evoluat bine la Giurgiu (foto: prosport.ro)

Formația olteană Pandurii Târgu Jiu a remizat, scor 0-0, în partida disputată ieri, la Giurgiu, în compania Astrei, contând pentru etapa a cincea din play-off-ul Ligii I.
Astra: S. Lung jr. – Queiros, Găman, Oros, Maranhao – Seto, Boldrin – Boudjemaa (’70, D. Florea), Teixeira, William (’56, Lovin) – Alibec (’86, Niculae). Antrenor: Marius Șumudică.
Pandurii: Stanca – Ungurușan, Fernandes, Vasiljevic, Grecu – Ropotan (’46, Wellington), Răuță (’80, Droppa) – Antal (’57, Ciucur), Nistor, Răduț – Hora. Antrenor: Edi Iordănescu.
Cartonașe galbene: Teixeira ’37, ’43, Seto ’64, Lovin ’76 / Ropotan ’16, Grecu ’80 Ungurușan ’85.
Cartonaș roșu: Teixeira ’43.
Au arbitrat: Sebastian Colțescu – Adrian Radu Ghinguleac, Daniel Mitruți; George Rădulescu.

 

Şumudică: Am câştigat un punct

 

Antrenorul formaţiei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a recunoscut că lucrurile nu au mers aşa cum şi-a dorit şi a fost mai mult decât mulţumit cu punctul obţinut în faţa pandurilor.

„Am avut câteva situaţii bune chiar şi după eliminarea lui Teixeira şi sunt bucuros pentru jucătorii mei. Ei au avut două zile de recuperare în faţa noastră. Nu degeaba am adus în discuţie piramidoanele şi paracetamoalele, pentru că noi avem probleme cu recuperarea. Cu siguranţă altfel se juca astăzi (ieri – n.r.) dacă aveam mai mult timp de relaxare. Sunt corect şi spun că am câştigat un punct, pentru că am întâlnit o echipă puternică. Colţescu a arbitrat bine din punctul meu de vedere, iar temerile celor care credeau că el ne va ajuta au fost fără nici o bază. E greu în privinţa titlului. Noi suntem împotriva tuturor, toată lumea joacă bine cu noi şi încercăm să facem faţă”, a declarat Marius Şumudică, la Digi Sport.

 

Narcis Răducan: Plecăm cu o frustrare de la Giurgiu

 

Preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a afirmat că gorjenii meritau să-şi adjudece victoria la Giurgiu.

„Fotbalul se joacă pe goluri, iar lipsa de concentrare din ultimii metri ne-a costat. Am întâlnit o echipă foarte puternică, dar noi am intrat motivaţi. Ne-am creat foarte multe ocazii, chiar şi 11 contra 11. O eventuală înfrângere ne-ar fi detaşat de primele locuri, dar plecăm cu o frustrare de la Giurgiu. Cred că i-am dominat la toate capitolele şi l-am anihilat perfect pe Denis Alibec, cel mai în formă jucător al Astrei. Îl felicit pe Edi Iordănescu şi pe băieţi pentru asta. Lupta pentru titlu rămâne deschisă, avem meci cu Astra Giurgiu acasă în ultima etapă. Jocul acesta demonstrează că rămânem o forţă a campionatului”, a declarat Narcis Răducan.

 

Şi Răduţ ar fi vrut victoria

 

Pe aceaşi lungime de undă cu preşedintele Narcis Răducan a fost şi mijlocaşul Mihai Răduţ.

„Puteam să câştigăm, dar nu am reuşit. Am avut câteva ocazii, dar nu am reuşit să înscriem. Sunt echipe bune în play-off. Puteam să facem mai multe şi nu mai avem prea mari şanse la primul loc. E normal să fie mai bine cu un antrenor pe bancă. Am jucat cu un om în plus şi trebuia să facem totul pentru a câştiga. Am avut ocazii singur cu portarul şi trebuia să marcăm. Am vorbit cu Edi în afara stadionului… Sunt lucruri de vestiar care nu se spun.  Important e că am reuşit să vorbim cu dânsul şi ne-a transmis anumite lucruri pe care să le facem. Din păcate nu le-am pus pe toate în practică şi am reuşit doar un egal. Astra e o echipă bună, e pe primul loc! Vreau să câştige titlul cea mai bună echipă, care merită cel mai mult şi să meargă în preliminariile Ligii Campionilor şi chiar în grupe”, a declarat Mihai Răduţ.

În partida viitoare, Pandurii Târgu Jiu va evolua împotriva celor de la ASA Târgu Mureș, confruntarea fiind programată luni, 11 aprilie, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal“ din Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS