5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ CSU caută reabilitarea

„Satelitul“ CSU caută reabilitarea

Ionuț Florea (la minge) își dorește un succes pe terenul Hunedoarei (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Ionuț Florea (la minge) își dorește un succes pe terenul Hunedoarei (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, pe FC Hunedoara, într-o partidă contând pentru etapa a 20-a din Liga a III-a, seria 4. După „dușul rece“ cu Pandurii II, trupa lui Bogdan Vrăjitoarea încearcă să se remonteze, să obțină o victorie frumoasă și să „crească“ în ochii suporterilor, lucruri menționate de căpitanul Ionuț Florea.
„A fost o înfrângere rușinoasă cu Pandurii II și asta prin prisma rivalității dintre noi. Fiecare poate prinde câte o zi proastă, cum a fost Hreniuc și Ciocoteală, dar totul a trecut. Trebuie să ne concentrăm pe următoarele meciuri, nu să stăm să-i judecăm, pentru că nu-i putem ajuta cu nimic și nici ei nu ne pot ajuta pe noi. Ne dorim să jucăm de la meci la meci mai bine, să nu mai repetăm greșelile de atunci. Acum o să întâlnim iarăși o echipă bună și nu vrem să facem vreo prostie pe acolo, pentru că dacă o luăm din înfrângere în înfrângere lumea o să înceapă să creadă că nu putem să jucăm pentru prima echipă. Am înțeles că FC Hunedoara este o echipă foarte bună, joacă fotbal ofensiv și nu merită să fie în Liga a III-a. În tur, eu nu am fost la CS Universitatea, dar mi-au spus băieții că au fost cam singurii care i-au impresionat ca joc. Noi nu o să mergem niciodată să ne apărăm, o să încercăm să câștigăm. Cred că va fi un meci frumos“, a spus Ionuț Florea, pentru GdS.

„Nu am drept de joc pentru prima echipă“

Fotbalistul de 26 de ani a explicat și situația sa de la club, pentru că debutul său la prima echipă întârzie: „Sunt bine, dar, din păcate, nu am drept de joc pentru prima echipă. Am avut și o discuție în urmă cu câteva zile cu oamenii din conducere și mi-au spus că sunt un jucător adus pentru prima echipă, că sunt în vederile lor și că în vară voi merge în cantonament cu prima echipă. Mi-au promis că încearcă să mă înregistreze încă din iunie pentru prima echipă, dar dacă nu se poate trebuie să așteptăm până în septembrie. Până atunci, încerc să-mi fac treaba cât mai bine pentru echipa a doua, pentru că am și o responsabilitate mare acum și nu e ușor să fii căpitanul Craiovei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS