10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii s-au ales cu nervi şi cartonaşe, steliştii - cu punctele

Pandurii s-au ales cu nervi şi cartonaşe, steliştii – cu punctele

gds-sport

Formaţia olteană Pandurii Târgu Jiu a pierdut, scor 0-1, pe stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin, partida disputată ieri seară în compania echipei Steaua Bucureşti, contând pentru etapa a 4-a din play-off-ul Ligii I. Singurul gol al meciului, unul foarte tensionat şi cu multe cartonaşe, a fost marcat de Nicuşor Stanciu, dintr-o lovitură de la 11 metri, dictată de Marius Avram după un henţ al lui Hora semnalizat de „adiţionalul” Adrian Comonescu (’89).

Pandurii: Stanca – Unguruşan, Vasco, Săpunaru, Acsinte – Ropotan, Mrzljak – Antal (’72, Grecu), Nistor (’46, Droppa), Răduţ (’84, Ciucur) – Hora. Antrenor: Edi Iordănescu.

Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic (’6, Papp) – Bourceanu (’46, Marica; ’67, Bawab), Pintilii – Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Mrzljak ’29, ’38, Nistor ’39, Acsinte ’48, Răduţ ’64, Hora ’74, Săpunaru ’88 / Enache ’14, Chipciu ’16, Niţă ’90+3.

Cartonaş roşu: Mrzljak ’38.

Au arbitrat: Marius Avram – Miclos Nagy, Alexandru Cerei – Adrian Comănescu, Dragoş Istrate; Bogdan Gheorghe.

Observatori: Stan Prodan, Dan Potocianu.

 

Ionuţ Stelescu: Ne plâng jucătorii în vestiar

 

Cum antrenorul principal al echipei Pandurii, Edi Iordănescu, este suspendat, declaraţii despre cele întâmplate la meciul cu Steaua a oferit secundul Ionuţ Stelescu. Acesta a acuzat maniera de arbitraj şi a subliniat că oaspeţii nu au meritat victoria.

„Au ajuns jucătorii să plângă în vestiar pentru o nedreptate. Nu vreau să mă leg de arbitraj, dar au fost nenumărate situaţii pe care le puteţi diseca. Au fost faulturi repetate ale lui Enache la care ar fi putut primi al doilea galben. Am pierdut nedrept, această echipă care ne-a înfrânt astăzi (ieri – n.r.) n-a avut un şut pe spaţiul porţii. Sunt multe lucruri care trebuiesc puse la punct în fotbalul românesc. Nu am văzut reluarea, nu vorbesc de faza la penalti. Eu am mai văzut că a fost henţ la Adi Popa înainte să fi fost faultat de jucătorul nostru (Mrzljak – n.r.)”, a spus Stelescu, la Digi Sport.

 

Reghecampf, mulţumit

 

Din tabăra campioanei, tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a spus că Steaua s-a impus meritat şi că arbitrajul a fost bun.

„Nu consider că a fost un meci tensionat. A fost un meci jucat foarte bine de ambele echipe. Amândouă şi-au dorit foarte mult victoria şi este normal să existe încărcătură. Cred că echipa mai bună a câştigat. A fost un arbitraj bun şi cred că am mai avut un penalti, Popa a fost faultat. Este normal să fie greu când o echipă se apără non-stop. Mai ales că nu am reuşit să jucăm din prima. Echipa noastră joacă mai bine de la meci la meci şi important este că noi câştigăm. La Momcilovic nu s-a întâmplat nimic, i s-a blocat spatele, dar acum este bine. La Ciprian Marica, să vedem, nu a fost ca la meciul cu Dinamo, dar a simţit o jenă. Sperăm să nu fie ceva grav”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS