14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Viorel Duru: Fotbalul românesc e în colaps

Fotbal / Viorel Duru: Fotbalul românesc e în colaps

duru-viorel1

ASA Târgu Mureş şi-a anunţat intrarea în insolvenţă, însă decizia luată de conducătorii ardeleni nu va scăpa echipa de depunctare în noul sezon, a spus Viorel Duru (foto), informează Mediafax, care citează prosport.ro.
„Pe mine nu mă mai miră nimic. Fotbalul românesc e în colaps şi ar trebui ca toată lumea să fie conştientă de asta. Nu trebuie să băgăm capetele în nisip şi să credem că lucrurile se vor rezolva de la sine. Avem documente din care rezultă că au respectat regulamentul. E adevărat că la monitorizarea de la 30 septembrie îl încălcaseră, dar din motive de procedură au scăpat fără depunctare. Pentru sezonul în curs nu mai există posibilitatea depunctării. Pentru sezonul următor vor fi cu siguranţă cluburi care vor încălca regulamentul de licenţiere. Nu am nici un dubiu că vor fi sancţionate, dar nu ştiu câte cluburi vor fi depunctate. Clubul ASA Târgu Mureş va fi depunctat pentru că a acumulat datorii înainte de intrarea în insolvenţă”, a declarat Viorel Duru.
În acest sezon, CFR Cluj şi Petrolul Ploieşti au pierdut câte 10, respectiv 6 puncte din cauza datoriilor acumulate, iar Viorel Duru anunţă că şi clasamentul noului campionat va fi „modificat” de sancţiunile aplicate cluburilor care au încălcat regulamentul de licenţiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS