14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Vâlcenii tremură pentru play-off

Fotbal / Vâlcenii tremură pentru play-off

Deși a încheiat turul campionatului pe prima poziție și participarea în play-off-ul Ligii a II-a, seria 2, părea floare la ureche, CSM Vâlcea nu a izbutit mare lucru în etapele scurse în 2016 din retur și acum „tremură“, pericolul de a evolua în „campionatul“ pentru evitarea retrogradării fiind cât se poate de real.
Ultima „ispravă“ a elevilor lui Alexandru Pelici a însemnat o înfrângere cu 2-1 în fața Olimpiei Satu Mare, disputa de sâmbătă contând pentru etapa a 23-a. În acest meci, portarul Călin Fildan s-a făcut vinovat de primirea ambelor goluri ale gazdelor, asta după ce și în runda trecută a avut o prestație slabă.
La primul gol, goalkeper-ul vâlcenilor a rămas neclintit pe linia porții și protesta, în timp ce Brata a reluat de lângă Samson, cu capul, o centrare venită din dreapta, de la Munteanu (‘25, 1-0). La reușita a doua a Olimpiei, Fildan a îngenuncheat la doi metri de poartă pentru a „culege“ mingea expediată de Mărkuș de la 25 de metri, dar a scăpat inexplicabil balonul printre mâini (‘43, 2-0).
Oltenii au redus din diferență în urma unui penalti obținut de Octavian Vasile, Costin Stoica executând lovitura de la 11 metri fără emoții (‘90, 2-1).
Olimpia: Băican – Ciul (‘73, D. Lukacs), I. Tătaru, Onicaş, Sălăgeanu – R. Rus, Villand – D. Muntean, Kanaloş (‘66, Bîgiu), Brata – Mărkuş (‘84, Buhăescu). Antrenor: Mircea Bolba.
CSM Vâlcea: Fildan – Samson, Pîrvulescu (‘76, Voinea), I. Stoica, Dumitraşcu (‘46, Vasile) – Dâlbea, Iordache (‘46, B. Geantă) – I. Marian, A. Neagoe, Luduşan – C. Stoica. Antrenor: Alexandru Pelici.
În urma acestui insucces, CSM Vâlcea a rămas pe locul cinci, iar în etapa viitoare va evolua în Zăvoi, în compania celor de la Șoimii Pâncota, partida fiind programată miercuri, de la ora 15.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS