20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschet (m): Invitațiile de acces la meciul SCM-U Craiova - CSU Sibiu s-au epuizat rapid

Baschet (m): Invitațiile de acces la meciul SCM-U Craiova – CSU Sibiu s-au epuizat rapid

Suporterii veniți după ora 12.00 au citit acest afiș și au plecat acasă fără invitații (foto: Bogdan Grosu)

 

Clubul SCM Craiova a anunțat în urmă cu puțin timp că invitațiile de acces la meciul de baschet dintre SCM-U Craiova și CSU Atlassib Sibiu, programat mâine, de la ora 19.00, în Sala „Ion Constantinescu” s-au epuizat.

Cum partida din play-off-ul Ligii Naționale nu este televizată, suporterii au dorit să-și vadă pe viu favoriții.

Unii dintre ei au acuzat faptul că organizatorii au distribuit invitațiile înainte de ora anunțată.

„Am ajuns la ora 12.04 la sediul clubului și …stupoare. Nu mai existau de peste o jumătate de oră invitații. Explicația aberantă a oamenilor de acolo: se făcuse coadă de la ora 11.00 și directorul a spus să se dea invitațiile. Ne iau de proști? Dacă ne anunță oficial că la ora 12.00 se dau acele invitații, de ce se dau mai devreme?”, a spus Marius Demetriad.

„Oltenii sunt mai iuți și mai grăbiți și mulți au venit înainte de ora 12.00. Și pentru a nu crea aici aglomerație am început să acordăm invitațiile de la 12 fără un sfert. S-au dat câte două de persoană. Într-un fel ne bucură cererea mare, dar suntem triști că nu putem face față avalanșei de cereri. Noi nu putem emite bilete, dar avem obligativitatea să emitem acele invitații. Din păcate această sală are doar 450 de locuri, iar cererea cred că a fost pentru 3.000 de locuri. Ne cerem scuze suporterilor și să le mulțumim pentru iubirea pe care o arată față de clubul nostru. Îi așteptăm duminică, să vină la Polivalentă, atunci când echipa noastră va juca acasă cu BC Mureș”, a declarat pentru GdS, Petrișor Albu, purtător de cuvânt al clubului SCM.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS