16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFelix Grigore: Voi trăi cu emoţii acest derbi oltenesc

Felix Grigore: Voi trăi cu emoţii acest derbi oltenesc

_DSC0072

Managerul general al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore (foto), s-a arătat încântat de modul în care se prezintă baza sportivă de lângă aeroport și abia așteaptă să intre în circuit și cantonamentul din Lunca Jiului, dar mai ales noua arenă din Bănie.
„Încep să se mişte lucrurile în Craiova şi eu spun de mult timp că la ce proiecte sunt aici într-o jumătate de an sau maximum un an oraşul acesta va fi pe primul loc din punct de vedere al infrastructurii în România. Ştim cu toţii că se construieşte stadionul mare, a apărut această bază frumoasă de la Aeroport, se reconstruiesc terenurile de la Luncă, deci viitorul ne surâde“, a declarat Felix Grigore.

„Pandurii este o echipă cu calitate“

Conducătorul CSU a vorbit și despre derbiul cu Pandurii Târgu Jiu, programat luni, de la ora 18.00, pe „Municipalul“ din Severin. Felix Grigore apreciază gruparea gorjeană și crede că punctele pot ajunge în contul alb-albaștrilor, dacă elevii lui Daniel Mogoșanu și Victor Naicu vor evolua cu aceeași ambiție ca în confruntarea trecută, cu Petrolul Ploiești.
„Probabil că pentru cei care nu sunt implicaţi nici la Craiova şi nici la Târgu Jiu va fi un meci foarte frumos. Se întâlnesc două echipe foarte bune, care practică un fotbal ofensiv. Eu voi trăi cu emoţii acest derbi oltenesc, pentru că jucăm cu o echipă care mie mi-a plăcut în prima etapă din 2016. Chiar dacă am văzut şi păreri contra, mi-a plăcut jocul pandurilor de la Târgu Mureş. Pandurii este o echipă cu calitate mare, mai ales pe faza ofensivă, dar nu este totuşi o echipă pe care să nu o putem învinge. Dacă vom evolua cu aceeaşi dăruire şi ambiţie ca la jocul cu Petrolul, cu siguranţă vom obţine un rezultat bun“, a punctat Felix Grigore. „Nu mai vrem să avem vreun eliminat. Ne dorim să jucăm în unsprezece tot meciul, chiar dacă băieții s-au mobilizat mai bine după eliminarea lui Madson. Este bine că avem o pauză un pic mai mare, că jocul este programat luni, pentru că jucătorii noştri, fiind în zece aproximativ 35 de minute, au depus un efort foarte mare cu Petrolul şi au timp să se refacă până atunci“, a mai spus conducătorul CSU.
Felix Grigore le dă dreptate oficialilor gorjeni cu privire la afinitatea suporterilor severineni pentru culorile Craiovei, fiind sigur că CS Universitatea va avea mai mulți susținători în tribune decât Pandurii: „Da, sunt convins că lumea va ține mai mult cu noi decât cu Pandurii. Și voi, cei de aici, ştiţi mai bine că CS Universitatea Craiova are suporteri mulţi la Severin, pe care îi aşteptăm la stadion. Dacă vremea va fi frumoasă, cu siguranţă că vor fi mulţi în tribune“.

Mai speră la play-off

Întrebat dacă s-a consolat cu ideea de a juca în play-out, Felix Grigore a explicat că el și echipa sa vor continua să spere și să lupte atâta timp cât mai sunt șanse.
„Nu m-am resemnat, nicidecum. Am spus tot timpul că şansele noastre de a ajunge în play-off în acest moment sunt extrem de mici, dar ni le vom juca până la capăt şi vom da tot ca să reuşim să câştigăm jocurile rămase de disputat. Dacă noi vom câştiga tot, vom ajunge în play-off, pentru că sunt convins că Târgu Mureș și CSMS Iași se vor încurca. Este important însă să ne concentrăm la ce vom face noi, să ne câştigăm punctele“, a încheiat Felix Grigore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS