17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Edi Iordănescu: Vreau să fim pregătiți la ora jocului cu CSU Craiova

Fotbal / Edi Iordănescu: Vreau să fim pregătiți la ora jocului cu CSU Craiova

Edi Iordănescu se așteaptă la o partidă grea cu CS Universitatea Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Edi Iordănescu se așteaptă la o partidă grea cu CS Universitatea Craiova (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că se așteaptă ca meciul cu CS Universitatea Craiova să fie mai dificil decât cel cu ASA Târgu Mureș, punctând că doi jucători sunt accidentați, iar alți doi sunt suspendați (Fernandez, Mrzljak – n.r.), informează Agerpres.
„Întâlnim un adversar cu multă calitate care a subperformat. Lotul avut la dispoziție putea emite pretenții la play-off, acum mai au șanse extrem de mici. Situația care este și acolo nu este ușoară și sigur toate astea și-au pus amprenta pe evoluția lor. CSU vine după o victorie, mai ales maniera în care a fost obținută impresionează, în zece oameni au avut controlul total al meciului, fizic, tactic, au avut marile ocazii. A fost o singură echipă pe teren. Nu critic echipa din Ploiești, spun ce am văzut. Vor veni motivați, nu mai au nimic de pierdut. Probabil au ambiția și orgoliul de a arăta că puteau fi și ei în play-off. Avem probleme mari, doi accidentați și doi suspendați. Vreau să fim pregătiți la ora jocului. Mă aștept la un meci mai greu decât cel de la ASA. Trebuie să surprindem. Craiova are multă calitate individuală, are jucători care pot face diferența, speculează bine spațiile. Trebuie să fim atenți, să nu ne pierdem concentrarea, să nu ne dezechilibrăm”, a declarat Edi Iordănescu.
Partida Pandurii Târgu Jiu – CS Universitatea Craiova, din etapa 25 a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 18,00, pe Stadionul „Municipal” din Drobeta Turnu Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS