10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMihai Stoica va fi eliberat condiționat

Mihai Stoica va fi eliberat condiționat

Fostul manager al echipei de fotbal FC Steaua, Mihai Stoica, va fi eliberat condiţionat, a decis astăzi Tribunalul Ilfov. Decizia este definitivă.
Magistraţii „dispun punerea de îndată în libertate a condamnatului Stoica Mihai de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii”.
Anterior, și Judecătoria Sectorului 4 a decis, în ianuarie, că Mihai Stoica poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani şi şase luni primită în dosarul transferurilor de jucători.
Instanţa a decis că Mihai Stoica îndeplineşte condiţiile pentru a fi eliberat condiţionat. Mai exact a fost admisă propunerea Comisiei de la Penitenciarul Jilava, care a precizat că fostul manager al Stelei îndeplineşte fracţia de pedeapsă care trebuie executată, a avut un comportament bun în penitenciar şi a desfăşurat mai multe activităţi.
În dosarul transferurilor au mai fost eliberați Jean Pădureanu, George Copos, Gheorghe Popescu şi Gheorghe Neţoiu au fost eliberaţi condiţionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS