16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie entuziasmantă pentru CS Universitatea

Victorie entuziasmantă pentru CS Universitatea

Vasile Luntraru (la minge) și colegii săi au reușit o victorie frumoasă (foto: Claudiu Tudor)
Vasile Luntraru (la minge) și colegii săi au reușit o victorie frumoasă (foto: Claudiu Tudor)

Echipa masculină de handbal CS Universitatea Craiova a debutat ieri cu o victorie în returul Diviziei A, seria B. Jucătorii pregătiţi de Costin Dumitrescu şi Cătălin Popescu s-au impus, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, cu scorul de 36-24 (17-12), în confruntarea cu Muhlbach Sebeş, o echipă cu jucători mai în vârstă. Gazdele au făcut un joc foarte bun, cu faze spectaculoase, aplaudate la scenă deschisă.
„Am început meciul cu puţine emoţii, deoarece trecuse ceva vreme de la ultima partidă oficială, dar apoi jucătorii noştri au început să evolueze din ce în ce mai bine, în viteză, cu ritm bun de pasare şi atacuri hotărâte. Acest stil de joc îl vreau şi în continuare. Chiar dacă Mănescu şi Constantina au fost principalii noştri marcatori, aş vrea să remarc prestaţia per ansamblu a lui Vasile Luntraru, care a avut o evoluţie aşa cum ne dorim“, a concluzionat antrenorul principal al craiovenilor, Costin Dumitrescu.
În runda următoare, oltenii, care rămân pe locul trei, vor sta, urmând ca pe 21 februarie să joacă în deplasare cu CSM Oradea.

Galerie foto realizată de Claudiu Tudor:

IMG_6694

 

IMG_6690

IMG_6669

 

IMG_6665

IMG_6645

IMG_6638

IMG_6641

IMG_6626

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS