15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGorjenii au găsit probleme la revenirea la Târgu Jiu

Gorjenii au găsit probleme la revenirea la Târgu Jiu

Echipa Pandurii s-a desfătat în cantonamentul din Spania, a avut tot ce și-a dorit, dar odată revenită la Târgu Jiu a avut parte de un „duș rece“. Constructorii noii arene le-au îmnânat gorjenilor o hârtie prin care i-au înștiințat că nu se mai pot pregăti la stadionul „Municipal – Tudor Vladimirescu“, iar alternativa este un teren alăturat, dar de mici dimensiuni, ce nu permite efectuarea unui antrenament ca la carte.

„Avem o problemă mare cu locul de antrenamente, din cauza stadionului. Am primit o hârtie din partea dezvoltatorului că nu ne mai permite să ne pregătim pe teren, deși inițial ne-au promis că putem întocmi împreună un orar și astfel să ne facem și noi treaba, dar și ei să construiască rapid stadionul. Avem doar un teren de antrenament, dar cu dimensiuni reduse, ceea ce ne va îngreuna procesul de pregătire și nu este în regulă. Pregătim o campanie foarte importantă în acest retur și sunt convins că nu este de ajuns acest teren. Sper totuși să dăm dovadă de înțelepciune și să găsim o soluție cu dezvoltatorul, pentru că la început am decis că nu vom neglija nici una dintre părți. Nimănui nu-i convine să aibă un stadion ultramodern și o echipă fără performanțe, și avem exemple în țară, sau invers. Gorjenii ar avea de câștigat dacă ambele proiecte ar merge braț la braț și de aceea cred că vom găsi o soluție“, a declarat președintele pandurilor, Narcis Răducan, pentru site-ul clubului gorjean.

Lotul ar mai putea fi completat cu un jucător

Narcis Răducan a punctat că, în privința lotului, lucrurile sunt destul de clare, dar că există șanse să mai fie transferat un jucător de profil defensiv în perioada următoare.
„Suntem încrezători, abordăm partea a doua a campionatului cu forțe proaspete. Legat de campania de transferări, suntem satisfăcuți, pentru că în mare parte am acoperit punctele vulnerabile identificate împreună cu Edi Iordănescu și staff-ul său. Sigur, oricând este loc de mai bine și atâta timp cât ne permite regulamentul și nu s-a terminat perioada de transferări, mai sunt posibile mișcări, dar în proporție de 90% acesta este lotul pentru a doua parte a campionatului. Îmi este greu să dau amănunte, dar există posibilitatea să ne mai întărim în compartimentul devensiv. Deocamdată n-am luat o decizie, pentru că avem discuții avansate cu un jucător și în condițiile în care reușim să-i obținem semnătura ne va fi foarte util. Dacă nu, mergând pe ideea de a ocupa Săpunaru poziția de stoper, îl putem considera pe Cristi un nou transfer. Ropotan a întărit linia de mijloc, Antal a mărit concurența în atac. A mai venit Florin Acsite pe flancul stâng și Alexandru Răuță, un tânăr talentat, de mare perspectivă, care a convins antrenorii că merită să poarte tricoul pandurilor în perioada de pregătire. Eu zic că suntem echilibrați pe posturi și avem mari speranțe pentru acest retur de campionat“, a punctat conducătorul echipei Pandurii.

Azi, amical cu CSM Vâlcea

Trupa lui Edi Iordănescu va susține astăzi ultimul amical din perioada de pregătire. Pandurii se vor deplasa în Zăvoi pentru o confruntare cu CSM Vâlcea, locul secund în Liga a II-a, seria 2, ce se va desfășura de la ora 13.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS