5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Pandurii și CSM Vâlcea, „chinuite” de penaltiuri

Fotbal – Pandurii și CSM Vâlcea, „chinuite” de penaltiuri

Formația Pandurii Târgu Jiu s-a impus astăzi, scor 1-0, în deplasare, în fața divizionarei secunde CSM Vâlcea, acesta fiind ultimul test pentru gorjeni înainte de reluarea campionatului Ligii I. Golul trupei antrenate de Edi Iordănescu a fost marcat de căpitanul Dan Nistor, în minutul 56. În prima repriză pandurii au reușit un gol prin Wellington, dar a fost anulat pe motiv de ofsaid, în timp ce vâlcenii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Neagoe. În partea secundă, arbitrul central a mai arătat de două ori punctul cu var, dar Răzvan Stanca a parat și șutul vâlceanului Albert Voinea, în timp ce Ciucur nu a reușit să facă 2-0 în minutul 75.

Antrenorul pandurilor, Edi Iordănescu, a folosit în prima repriză următorii jucători: Stanca – Pleaşcă, Piţian, Vaqsco Fernandes, Acsinte – Răuţă, Mrzljak, Nistor, Nicoară – Antal, Wellington. În partea secundă au mai intrat: Unguruşan, Grecu, Ciucur, Trifu, Şendroiu, Celei, Dănăricu, Mărgărit şi Erdei.

Tehnicianul formației CSM Vâlcea, Alexandru Pelici, a folosit următorul unsprezece: D. Geantă – Samuel, Pârvulescu, I. Stoica, Enescu – Vasile, Iordache, Dâlcea, Firțulescu – Neagoe – C. Stoica. Pe parcurs i-a mai introdus pe: B. Geantă, A. Voinea, Artean, Cucui, Ludușan, Georgescu, Piscanu, Bratu.

Pandurii va juca vineri, 12 februarie, ora 20.30, în etapa a 24-a din Liga I, în timp ce CSM Vâlcea va continua seria amicalelor cu o partidă mâine, de la ora 11.00, pe „sinteticul” de la Slatina, contra formației Sporting Turnu Măgurele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS