11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Budescu a semnat cu Dalian Yifang

Fotbal – Budescu a semnat cu Dalian Yifang

Constantin Budescu (la minge) a dat Liga I pe eșalonul secund din China (foto: Alexandru Vîrtosu)
Constantin Budescu (la minge) a dat Liga I pe eșalonul secund din China (foto: Alexandru Vîrtosu)

Curtat de Steaua și de mai multe echipe din Qatar, mijlocașul Constantin Budescu a plecat de la Astra Giurgiu la Dalian Yifang, o grupare care evoluează în ligă secundă chineză, informează Digi Sport. Fotbalistul de 26 de ani a efectuat în această dimineaţă vizita medicală şi a parafat o înţelegere pe trei ani, urmând să încaseze trei milioane de euro pe durata contractului. Astra va primi în schimbul transferului lui Budescu 1,2 milioane de euro.
„Este o ofertă bună atât pentru mine, cât și pentru club. Din punctul meu de vedere, este un pas înainte. Este o echipă care își dorește să promoveze și investesc foarte mulți bani. Sper să promovăm anul acesta. Mi-am dorit din tot sufletul ca Astra să meargă în continuare și să nu aibă probleme. Sper ca, prin banii care o să vină pe mine, să se rezolve toate problemele și totul să fie ok”, a spus Budescu la plecarea spre Asia.
Prin transferul în China, Constantin Budescu a renunțat practic la participarea la CE din Franța, selecționerul Anghel Iordănescu fiind extrem de clar în legătură cu fotbaliştii care aleg destinaţii exotice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS