14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliştii din Bănie continuă şirul victoriilor

Voleibaliştii din Bănie continuă şirul victoriilor

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova au debutat sâmbătă în returul Diviziei A1 cu o victorie de trei puncte pe terenul eternei rivale, Dinamo Bucureşti.
Laurenţiu Lică şi colegii săi s-au impus cu 3-1 (23-25, 25-13, 25-19, 25-22) şi rămân pe primul loc în clasament, şirul meciurilor fără înfrângere ajungând acum la 12.
Antrenorul Dan Pascu a tras concluziile după victoria din Capitală: „A fost o victorie mare pentru noi, după un meci dificil. Noi nu făcuserăm nici un amical în pauza competiţională şi pe deasupra ne-am confruntat şi cu ceva probleme medicale. Este bine că am luat toate cele trei puncte. Băieții merită felicitați pentru că s-au mobilizat și au făcut ceea ce trebuia“.
Transferat în urmă cu o săptămână în locul lui Borota, care între timp a ajuns la o echipă din Franţa, brazilianul Praja Mendonca Filho Kleist nu a evoluat în meciul cu Dinamo. „Este venit de puţin timp şi trebuie să-şi câştige locul de titular. Nu era corect să-l bag pentru că echipa, în actuala componenţă, nu are nici o înfrângere în campionat. Uşor-uşor se va acomoda şi brazilianul şi vom miza pe el“, a explicat Dan Pascu.
În etapa viitoare, Laurenţiu Lică şi colegii săi vor juca pe teren propriu cu VCM LPS Piatra Neamţ.
Tot sâmbătă, echipa feminină de volei SCM-U Craiova a fost învinsă, în deplasare, de CSU Medicina Târgu Mureş, cu scorul de 3-0 (25-9, 25-15, 25-12), în prima etapă din returul Diviziei A1. Oltencele vor înfrunta în etapa viitoare echipa de pe locul doi, CSM Bucureşti, pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS