20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova luptă cu Dinamo la volei și baschet

Craiova luptă cu Dinamo la volei și baschet

Două dintre echipele SCM-U Craiova înfruntă în weekend echipe ale clubului Dinamo București. Baschetbaliștii din Bănie vor juca duminică, de la ora 18.00 (DigiSport), pe teren propriu, împotriva eternei rivale a craiovenilor. Ultimul jucător venit în formația craioveană, Darius Hargrove, a aflat de la colegi și de la staff ce înseamnă pentru craioveni un meci cu Dinamo și își dorește să-și ajute echipa să câștige.
„Sper că va fi un meci frumos și că suporterii vor veni în număr cât mai mare. Am auzit că pentru noua mea echipă, Craiova, meciurile cu Dinamo sunt importante, derbiuri. Suntem pregătiți să câștigăm. Am avut un debut bun la Craiova, pentru că, spre deosebire de Cluj, aici evoluez pe postul în care m-am consacrat și mă simt bine în teren. De asemenea, a contat faptul că am jucat mult timp împreună cu Burlacu, am câştigat titluri împreună. Ne înţelegem pe teren şi m-a ajutat să mă integrez repede“, a spus vineri americanul, într-o conferință de presă.
Înainte de startul partidei, la care spectatorii sunt chemați să vină îmbrăcați în alb și albastru, vor fi prezentate toate cluburile de baschet juvenil din oraș. SCM-U Craiova se află pe locul cinci, cu 26 de puncte, iar Dinamo se află pe un loc mai jos, cu 25 de puncte.
Sâmbătă, dispută primele meciuri oficiale din 2016 și echipele de volei de la SCM-U Craiova. În prima etapă din retur, băieții evoluează pe terenul echipei Dinamo București, de la ora 16.00 (DigiSport). „În tur i-am bătut greu, cu 3-2. Mergem încrezători în forțele proprii. Trebuie să ne respectăm blazonul, să facem tot posibilul să câștigăm“, a spus antrenorul Dan Pascu. După brazilianul Praja Mendonca Filho Kleist, clubul oltean l-a transferat zilele trecute pe Filip Todor, venit de la Banatul Caransebeș. După încheierea turului, oltenii ocupă primul loc, cu 29 de puncte, în timp ce bucureștenii se află pe penultimul loc, cu doar șapte puncte.
Tot sâmbătă, dar de la ora 18.00, voleibalistele de la SCM-U Craiova evoluează în deplasare, cu CSU Medicina Târgu Mureș. Oltencele au mai făcut câteva transferuri în iarnă și speră să obțină a patra victorie din acest sezon al Diviziei A1 și să urce mai sus de locul zece, ocupat în prezent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS