16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPodărenii au transpirat la Făcăi

Podărenii au transpirat la Făcăi

Gigi Ciurea a comandat primul antrenament din 2016 (foto: Alexandru Vîrtosu)
Gigi Ciurea a comandat primul antrenament din 2016 (foto: Alexandru Vîrtosu)

ACS Podari și-a reluat ieri-dimineață pregătirile. Antrenorul Gigi Ciurea a strigat catalogul la stadionul din Podari și, pentru a proteja terenul propriu, a decis ca echipa să meargă la Făcăi pentru primul antrenament din 2016. Căpitanul Dorin Preda și colegii săi au îndurat bine gerul pătrunzător și zăpada mare, ducându-și la bun sfârșit ședința cu alergări. La primul antrenament au fost prezenți următorii: Marian Mecea, Vlad Marcu, Ionuț Chircan, Giani Marinoiu, Robert Gârbiță, Dan Ciocioană, Ionuț Sârmon, Ionuț Badea, Dănuț Stancu, Florin Dragomir, Alexandru Raicea, Fabian Crușoveanu, Alexandru Geamănu, Dorin Preda, George Neacșu și Adrian Cârstea. Conducerea doljenilor poartă discuții în această perioadă cu Robert Lică (Sporting Turnu Măgurele), Ionuț Bistriceanu (Viitorul Cârcea), Marius Avram (CS Ștefănești), Florin Achim (Inter Olt Slatina), Ionuț Popescu (Metalul Reșița), Valentin Bordea (FC Bihor Oradea) și Salvatore Novello (CF Brăila).
„Ei mai au și alte oferte, dar noi sperăm să vină la Podari. La capitolul plecări îi putem nominaliza pe Șerban, Surugiu și Dina, dar mai sunt discuții și cu alții“, a punctat președintele podărenilor, Ionuț Becheriu, pentru GdS.

Ciurea: Obiectivul este să urcăm trei-patru poziții în clasament

„Este bună zăpada, însă nu și frigul ăsta. Jucătorii trebuie să se adapteze repede la efort, pentru că vin după vacanță. Sper să facem o pregătire fizică bună atât aici, pe plan local, cât și în cantonamentul din Serbia, să formăm un grup unit, o echipă bună, și să abordăm returul campionatului cu cea mai mare seriozitate. În perioada asta o să ne antrenăm la Făcăi, unde terenul este foarte bun pentru seriile de alergări pe care ne-am propus să le facem. Au venit mulți jucători tineri. Sper ca mulți dintre ei să rămână în lot și să ne ajute în retur, să crească în valoare și, dacă se poate, să meargă mai sus. O să ne bazăm pe 20-21 de jucători în partea secundă a campionatului. Cantonamentul o să-l susținem în intervalul 10-20 februarie în Serbia, la Kladovo. Eu merg pentru prima dată acolo, dar am înțeles că sunt condiții foarte bune și sper să atingem un nivel înalt după acel cantonament. Obiectivul nostru pentru retur este să urcăm trei-patru poziții în clasament“, a declarat antrenorul Gigi Ciurea, pentru GdS.
Până acum, oficialii ACS Podari au parafat doar un joc amical, pe 26 februarie, cu CSO Filiași.
ACS Podari ocupă locul zece în Liga a III-a, seria 3, cu 15 puncte contabilizate în 13 meciuri.

Galerie foto:

_DSC0045

antre 6

antrenament 2

antre 5

antrenament1

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS