14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHalep: Mă simt pierdută pe teren

Halep: Mă simt pierdută pe teren

Simona Halep a părăsit Australian Open, primul turneul de Mare Șlem al anului, încă din primul tur. Constănțeanca a fost învinsă categoric de o sportivă clasată în afara top 100 WTA, Shuai Zhang (nr. 133 WTA), scor 4-6, 3-6, iar la conferința de presă a spus că este cu moralul la pământ după ce a ratat primul mare obiectiv al anului 2016. „Sunt cu moralul la pământ! Pot să spun că mă simt pierdută pe teren. Trebuie să o iau de la capăt, mai am multe meciuri în acest an. Suntem abia la început“, a spus Halep, citată de ziare.com, la câteva minute după ce a fost învinsă clar de Shuai Zhang, sportivă care a obținut primul succes memorabil din carieră în cadrul unui turneu de Mare Șlem.

Năstase îi ia apărarea

Ilie Năstase o apără pe Halep după acest eşec şi spune că cei din staff-ul Simonei ar trebui să se gândească la starea ei şi să-i acorde o mică pauză. „S-a adunat oboseala. Să stea deoparte, să-şi revină. Cei din staff ar trebui să se gândească şi la starea ei. Până la urmă e om. Mai are şi perioade din astea. Să nu uităm ce a făcut până acum. Nu e momentul să dăm cu pietre în ea. Şi să nu uităm că au fost şi alte eliminări neaşteptate, se mai întâmplă“, a declarat Ilie Năstase pentru ProTV.
Tot ieri, Alexandra Dulgeru, locul 61 WTA, s-a calificat în turul doi după ce a învins-o cu scorul de 6-4, 6-2, pe Storm Sanders (Australia), poziţia 355 în ierarhia mondială. În turul doi, Alexandra Dulgheru o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Angelique Kerber (Germania)şi Misaki Doi (Japonia).
În schimb, Irina-Camelia Begu, cap de serie numărul 29 şi locul 31 WTA, a fost învinsă în runda inaugurală de Johanna Larsson (Suedia), poziţia 50 în ierarhia mondială, cu scorul de 6-3, 6-2. Nici Andreea Mitu (locul 96 WTA) nu s-a calificat în turul al doilea, fiind învinsă de Julia Goerges (Germania, locul 45 WTA), cu scorul de 6-3, 6-4.
Astăzi vor juca Monica Niculescu, locul 40 WTA, cu Elizaveta Kulicikova (Rusia), locul 109 WTA, în turul doi, și două jucătoare românce la dublu, Alexandra Dulgheru respectiv Raluca-Ioana Olaru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS