16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCreşte presiunea pe Mogoşanu

Creşte presiunea pe Mogoşanu

Cristi Dică şi colegii săi au efectuat măsurătorile la Policlinica pentru Sportivi (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Cristi Dică şi colegii săi au efectuat măsurătorile la Policlinica pentru Sportivi (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa a doua a CS Universitatea Craiova s-a reunit ieri, iar de astăzi își va relua pregătirile pentru returul campionatului din Liga a III-a. Catalogul l-a strigat Tibi Lung, la Policlinica pentru Sportivi, unde jucătorii „satelitului“ au susținut probele pentru obținerea vizei medicale. Delegația alb-albastră a cuprins 24 de fotbaliști, fiind vorba despre: Cristian Dică, Marian Ghincea, Cătălin Ion, Dănuț Căpățână, Mihai Ivan, Samuel Luică, Paul Hodea, Alexandru Cojocaru, Dinel Staicu, Vasile Constantin, Angelo Iuga, Sergiu Jurj, Marian Drăghici, Bogdan Gianimu, Ștefan Vlădoiu, Dumitru Andrei, Paul Medrea, Alexandru Armășelu, Bogdan Țărineanu, Robert Căle, Andrei Stroe, Lucian Scarlat, Ionuț Florea, Ionuț Lăzărescu.
Astăzi sunt așteptați la cabinetele medicale și Eduard Dina, Olivian Surugiu și Mădălin Puțintelu, jucători care și-au dat acordul să vină la CSU. Sub semnul întrebării este însă cooptarea lui George Neacșu, junior care s-a pregătit ieri cu ACS Podari și care nu pare dispus să plece de la trupa lui Gigi Ciurea.

Vor să facă pasul la echipa mare

Numirile lui Daniel Mogoșanu și Victor Naicu la prima echipă a CS Universitatea Craiova i-au stimulat enorm pe tinerii de la echipa secundă, mai ales că în acest prim stagiu din Antalya au fost luați nu mai puțin de șase juniori. Atât Ionuț Florea, cât și mai tinerii Bogdan Gianimu și Paul Hodea țintesc să facă pasul la prima echipă a Craiovei cât mai curând.
„Sper să facem un sezon bun și toți jucătorii de aici suntem conștienți că avem șanse să prindem și prima echipă. Pentru noi este bine că domnul Mogoșanu a preluat echipa mare, pentru că ne știe pe toți și poate apela la noi cu încredere. Obiectivul meu în noul an este să prind prima echipă. De asta am și venit aici, am 26 de ani, nu 19 ca să promovez în Liga a III-a. Am fost adus pentru prima echipă și sper să fac pasul acolo cât mai curând. Nu știu cine va fi noul antrenor, dar sunt convins că va fi la fel de bun ca Daniel Mogoșanu. Am înțeles că vor mai veni câțiva jucători importanți în această iarnă, sunt bineveniți, și sper să ne ajute în partea a doua a campionatului“, a declarat Ionuț Florea, pentru GdS. „Mă bucur foarte mult că am fost promovat la echipa secundă și sper să continuu evoluțiile bune. O să muncim mai mult în partea a doua a campionatului, o să avem mai multă determinare și o să fie bine. Acum știm ce avem de făcut și vor veni și rezultatele. Ne gândim la promovarea la prima echipă, pentru că am lucrat și cu Daniel Mogoșanu, și cu Victor Naicu, și sper să ne cheme și pe noi măcar la câteva dintre antrenamentele echipei mari“, a spus Bogdan Gianimu, pentru GdS.
„Am câteva kilograme în plus, dar o să le dau jos în câteva zile. Cred că 2016 va fi un an mai bun, deoarece o să ne pregătim bine și o să profităm de promovarea la echipa a doua. Nu contează prea mult faptul că Daniel Mogoșanu a urcat la prima formație a clubului, important este să mă pregătesc intens și să dovedesc că pot să fiu printre cei mai buni“, a afirmat Paul Medrea, pentru GdS.
CS Universitatea II Craiova ocupă locul 11 în Liga a III-a, seria 4, cu 14 puncte contabilizate în tot atâtea meciuri disputate.

Galerie foto (Alexandru Vîrtosu):

_DSC0001

_DSC0003

_DSC0005

_DSC0010

_DSC0015

_DSC0018

_DSC0034

_DSC0036

_DSC0038

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS