9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLuță și-a pus planul de lucru la punct

Luță și-a pus planul de lucru la punct

Ionel Luţă strigă catalogul la CSO Filiaşi
Ionel Luţă strigă catalogul la CSO Filiaşi

CSO Filiași își va relua astăzi pregătirile, și nu ieri, cum era stabilit inițial, motivul fiind legat de cursurile de antrenori care au avut loc la FRF. Tehnicianul grupării doljene, Ionel Luță, a programat reunirea echipei astăzi, după prânz, urmând ca antrenamentele să se desfășoare la Filiași până la plecarea în cantonamentul de la Baia de Aramă.
„Ne reunim la ora 15.00, la Filiași. Acolo o să facem antrenamentele pe fiecare zi, pentru că avem terenul de la școală și o sală bună. Pe 28 ianuarie avem programată vizita medicală, iar pe 4 februarie o să plecăm în cantonament pentru zece zile la Baia de Aramă, unde ne vom pune la punct cu pregătirea fizică. Când o să revenim din cantonament o să începem să ne pregătim și pe stadionul Chimia. Nu o să avem schimbări importante în lot. Ne dorim foarte mult un portar“, a declarat antrenorul Ionel Luță, pentru GdS.
„I-am luat pe Istudor, de la Ișalnița, Mario Tănase, care e din Filiași și a jucat la CSS Craiova până acum, și Radu Focaru, tot un fost junior al nostru. Am renunțat la Valentin Dicu și la Nicușor Sandu. În rest, lotul va rămâne același pentru retur“, a punctat președintele Florin Spânu, pentru GdS.
CSO Filiași și-a conturat și o listă cu partide amicale, după cum urmează: pe 20 februarie va întâlni, la Rovinari, pe Pandurii II Târgu Jiu, pe 24 februarie va juca la Motru cu Minerul, iar pe 26 și 27 februarie va evolua pe stadionul „Chimia“ (Ișalnița) în compania formațiilor ACS Podari și Dunărea Bistreț.
Tot astăzi va relua pregătirile și ACS Podari, antrenorul Gigi Ciurea urmând să strige catalogul la ora 10.30, la stadionul din localitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS