13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Laurențiu Popescu are aspirații mari

Fotbal – Laurențiu Popescu are aspirații mari

Laurențiu Popescu trage tare la antrenamente ca să debuteze cât mai repede în Liga I (foto: Alexandru Vîrtosu)
Laurențiu Popescu trage tare la antrenamente ca să debuteze cât mai repede în Liga I (foto: Alexandru Vîrtosu)

Laurențiu Popoescu, unul dintre portarii promovați în această iarnă la prima echipă a CS Universitatea Craiova, a împlinit astăzi 19 ani, iar dorința sa cea mai mare este să cucerească măcar un trofeu în tricoul alb-albastru.
„Este cel mai frumos cadou pentru mine să-mi serbez ziua în cantonamentul echipei mari. Chiar dacă antrenamentele sunt solicitante. Oricum, am experiență, am mai lucrat înainte cu domnul Silviu Lung. Bălgrădean este unul dintre idolii mei, îl apreciez foarte mult. Faptul că nu este aici, în cantonament cu noi, îmi dă o senzație ciudată. Pe undeva îmi pare rău pentru că întotdeauna am avut de învățat de la el. Pe de altă parte este o șansă în plus pentru noi să prindem banca Craiovei. Și eu, și Andrei Vlad (celălalt portar promovat la prima echipă în această iarnă – n.r.) suntem la loturile naționale. Nu am ajuns din întâmplare, așa că echipa se poate baza pe noi“, a declarat „Pope”, pentru site-ul oficial al grupării din Bănie. „Visul meu este să apăr poarta Universității, să câștig măcar un trofeu, apoi să plec afară. La portari este mai greu să debuteze în Liga I, dar de asta sunt aici, să mă pregătesc pentru ca echipa să se poată baza pe mine. Va veni și această zi“, a punctat Laurențiu Popescu.
Produs al Școlii de Fotbal „Gică Popescu“, Laurențiu Popescu a făcut pasul la CS Universitatea Craiova în 2014. Are selecții la reprezentativele de juniori ale României, iar în vară a realizat tripla cu CS Universitatea II Craiova, cucerind Cupa și campionatul și a promovat în Liga a III-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS