22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMogoșanu promite să revitalizeze jocul Craiovei

Mogoșanu promite să revitalizeze jocul Craiovei

Daniel Mogoşanu crede că o poate clasa pe CSU pe poziţia a şaptea (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Daniel Mogoşanu crede că o poate clasa pe CSU pe poziţia a şaptea (Foto: Alexandru Vîrtosu)

CS Universitatea Craiova se află de marți în Antalya, în primul stagiu de pregătire al iernii, iar noul director tehnic al alb-albaștrilor, Daniel Mogoșanu, a tras deja primele concluzii.
„Antrenamentele decurg normal, băieții sunt capacitați, foarte atenți la ceea ce dorim să le transmitem. Este o perioadă care are două obiective, unul ține de pregătirea fizică, iar celălalt de organizarea tehnico-tactică, dar în acest prim stagiu vom pune accent pe pregătirea fizică. Sunt mulțumit în mare măsură de felul în care se angajează la efort băieții. Sunt foarte receptivi și nu este nici o problemă din acest punct de vedere. Condițiile de pregătire sunt optime, la un nivel foarte bun“, a declarat Daniel Mogoșanu, într-un interviu acordat site-ul oficial al grupării din Bănie.

„Ne vom bate pentru locul 7“

Întrebat ce anume îl interesează în jocurile amicale, victoriile care dau moral echipei sau evoluția per ansamblu a jucătorilor, Daniel Mogoșanu a explicat că va fi atent la toate aspectele. „Mogo“ și-a propus să analizeze foarte bine jocul echipei din prima parte a campionatului și speră ca erorile consemnate să fie eliminate, dorind să implementeze un joc cu un pressing agresiv și cu mai multă eficiență, în special în faza de finalizare.
„Fiind prima perioadă de pregătire, obiectivele sunt legate de acumulările fizice și de conținutul tehnico-tactic. Vom căuta să le coroborăm. Important este să analizăm cât mai bine evoluția din 2015, să găsim lucrurile negative care au fost și să fim atenți să nu se întâmple pe viitor. Să încercăm să construim, astfel încât să aducem echipa la un nivel bun. Știu că suporterii din Craiova sunt mari iubitori de fotbal, dar și foarte pretențioși. Totodată, iubesc fotbalul ofensiv, agresiv, astfel trebuie să construim filosofia de joc. Vor fi meciuri și meciuri, cu strategii diferite, însă important este să ne formăm o filosofie de lucru. Totodată contează și rezultatele. Care ar fi principala calitate pe care vreau să o insuflu echipei? Jocul combinativ, de posesie. Iar în faza de non-poserie: pressingul agresiv. Acestea sunt cele două coordonate pe care mă voi ghida în următoarea perioadă“, a explicat noul director tehnic al CSU Craiova.
Daniel Mogoșanu este dezamăgit că participarea în play-off a devenit doar o fantezie, dar promite că echipa va lupta să încheie sezonul pe locurile șapte-opt: „Vă dați seama că e trist că nu am reușit în prima perioadă să realizăm ceea ce ne-am propus. Dar acest aspect trebuie să ne facă să fim mai echilibrați, să muncim mai mult și, cu siguranță, ne vom bate pentru locul șapte“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS