24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIordănescu cheamă pandurii la ordine

Iordănescu cheamă pandurii la ordine

Pandurii revin de astăzi la antrenamente
Pandurii revin de astăzi la antrenamente

Pandurii Târgu Jiu se va reuni astăzi, la București, în vederea reluării pregătirii pentru partea a doua a sezonului de Liga I. Gorjenii vor efectua miercuri vizita medicală la București, iar joi vor zbura în Spania, pentru un stagiu de pregătire centralizată. Cantonamentul va avea 18 zile (14 – 31 ianuarie 2016) și se va desfășura în regiunea Cadiz, mai exact la Chiclana de la Frontera, din Andaluzia, echipa urmând să fie găzduită de hotelul „La Barrosa Palace“. Antrenamentele sunt programate pe unul din terenurile din localitate.
Pentru stagiul de pregătire din Spania, preşedintele Narcis Răducan a anunţat patru jocuri de verificare cu adversari foarte puternici, fiind vorba de Karlsruher SC (21 ianuarie), Munchen 1860 (23 ianuarie), Sparta Praga (27 ianuarie) şi Dinamo Moscova (30 ianuarie).
Doar argentinianul Ezequiel Filipetto a plecat de la Pandurii în această iarnă, în rest lotul va rămâne intact, după cum a specificat președintele clubului, Narcis Răducan.
„Fără îndoială, rămânem în formulă completă şi vom fi mai puternici în primăvară. Deși nu a fost deloc o vacanţă liniştită pentru nimeni, problemele au început să se rezolve şi suntem optimişti să abordăm sezonul de primăvară cu încredere“, a declarat Narcis Răducan, pentru site-ul oficial al clubului.

„Sunt adeptul continuităţii“

Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a ţinut să clarifice anumite speculaţii apărute în ultima perioadă referitoare la viitorul echipei Pandurii şi la o posibilă despărţire de echipă.
„Au fost foarte multe speculaţii în ultima perioadă referitor la viitorul echipei Pandurii şi, implicit, al meu şi cred că este firesc să clarific anumite aspecte, în special în ceea ce mă privește. Sunt antrenorul pandurilor şi îmi doresc să rămân la Târgu Jiu, cel puţin până la finalul contractului, adică până în vară. E foarte adevărat că nu traversăm cea mai uşoară perioadă şi la fel de adevărat este că sunt restanţe financiare destul de mari, atât către jucători, cât şi către staff şi cei din jurul echipei. Însă nici iarna trecută nu a fost o perioadă foarte uşoară, în special pe latură sportivă, echipa fiind implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, dar atunci am reuşit să depăşim acel moment. Am o obligaţie morală faţă de băieţi să merg până la capăt alături de ei, pe drumul pe care am plecat împreună, însă în acelaşi timp am datoria să mă lupt pentru drepturile lor, având în vedere sacrificiul de care au dat dovadă, caracterul lor şi modul în care s-au pregătit şi, în mod special, rezultatele obţinute de ei. Este munca lor la mijloc şi, automat, un drept pe care îl au. E la fel de adevărat că au fost mai multe discuţii în ultima perioadă cu anumite cluburi din străinătate, diverse propuneri pentru mine. Au fost și în vară, m-au onorat, însă prioritară pentru mine rămâne echipa Pandurii şi niciodată nu am pus pe primul loc latura financiară. Am încredere mare că Pandurii poate face în final cel mai bun sezon din istorie, dacă lucrurile se redresează. Am mare încredere în oamenii care susţin acest proiect şi care iubesc cu adevărat echipa, şi în preşedintele clubului, că vor reuşi să deblocheze această situaţie. Sunt adeptul continuităţii. Vreau să-mi duc munca la final şi, de
aceea, atât timp cât sunt şanse de continuitate, voi rămâne la Târgu Jiu“, a punctat Edi Iordănescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS