12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal - Bawab așteaptă discuțiile cu finanțatorii Craiovei

Fotbal – Bawab așteaptă discuțiile cu finanțatorii Craiovei

Thaer Bawab așteaptă răspunsul finanțatorilor de la CS Universitatea Craiova cu privire la rămânerea sa la echipă (foto: Alexandru Vîrtosu)
Thaer Bawab așteaptă răspunsul finanțatorilor de la CS Universitatea Craiova cu privire la rămânerea sa la echipă (foto: Alexandru Vîrtosu)

Atacantul iordanian Thaer Bawab a revenit în România și așteaptă discuțiile cu finanțatorii grupării CS Universitatea Craiova, mărturisind că nu se aștepta să nu mai fie dorit la echipă. „Baba” a declarat, pentru GdS, că și-ar dori să continue la formația din Bănie, dar că este dispus să trateze cu Steaua în cazul în care devine liber de contract și primește o ofertă concretă din partea campioanei României.
„Sunt la București și aștept să mă sune cei din conducere. Prima dată mi-au zis că mă sună ieri dimineață (sâmbătă – n.r.), apoi a rămas că ne auzim după amiază și acum au zis că ne întâlnim astăzi. Aștept. Eu nu vreau să plec de la CS Universitatea Craiova. Nu știam ce se întâmplă la club, eram deconectat total și când am revenit în România am văzut că nu mai sunt dorit. Toți mă văd ca și plecat, dar nu știu ce se va întâmpla. Vreau să rămân la echipă și să merg în cantonament în Antalya, dar văd că sunt mai mult pe afară, decât în lot. L-am văzut și pe Felix Grigore într-un interviu în care a zis că Bawab e liber și poate face ce vrea. Sunt deschis la orice ofertă în cazul în care trebuie să plec de la CS Universitatea. Dacă mă vor cei de la Steaua, să-mi facă o ofertă, o studiez și… de ce nu. N-am oferte, n-am purtat discuții cu nici o echipă, pentru că nu-mi făceam probleme”, a declarat Thaer Bawab, pentru GdS.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS