14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSimona Halep se retrage din Turneul de la Brisbane

Simona Halep se retrage din Turneul de la Brisbane

Simona Halep a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că nu va mai juca la Brisbane. „Am avut probleme cu tendonul lui Ahile încă din august, dar părea că mi-a trecut. Acum însă probleme au revenit şi în ultimele săptămâni am simţit din nou durerea. (…)Credeam că sunt pregătită să joc. Am venit aici, am vrut să joc, să încep anul aici, dar nu pot duce un meci întreg. Cred că este mai important să fiu pregătită şi să fac o pauză”, a spus Simona Halep într-o conferinţă de presă.

„Nu este nimic periculos. Am făcut un RMN şi nu este nimic periculos, însă este o inflamaţie. Trebuie să fac o pauză de câteva zile”, a completat Simona Halep, anunţând că nu se pune şi problema retragerii de la Australian Open.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, urma să joace împotriva fostului lider mondial Victoria Azarenka din Belarus, în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Brisbane.

Şi Maria Sharapova a informat că nu va participa. Rusoaica, deţinătoarea trofeului la Brisbane, era aşteptată să-şi apere poziţia în acest an.

Maria Sharapova şi Simona Halep vor fi înlocuite de Margarita Gasparyan, respectiv Ysaline Bonaventure, informează WTA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS